Thuis app voor iOS 9 zal naar verluidt binden Apple’s HomeKit apparaten met elkaar

Een nieuwe app, de toepasselijke naam huis, kan de manier waarop je een Smarthome vanaf je iPhone of iPad onder controle te houden. Huis zou de software-interface gebruikt voor HomeKit goedgekeurde apparaten zoals lampen, schakelaars en thermostaten, een paar artifacten zijn.

Huis kon debuut op de 8 juni WWDC keynote zegt 9to5 Mac.

Dat is een voor de hand liggende tijd om dit te doen, omdat WWDC is een ontwikkelaar gebeurtenis en Apple introduceerde de HomeKit platform vorig jaar op de WWDC. Maar de app heeft naar verluidt een beperkte functionaliteit tot nu toe, 9to5 Mac’s bronnen zeggen, wat suggereert dat de software kan zowel een vluchtige vermelding te krijgen of terug van inleiding worden gehouden op een later tijdstip.

Ik vermoed dat de eerste is een meer waarschijnlijke scenario als HomeKit niet heeft aangetoond veel openbare belofte in het afgelopen jaar.

Onlangs hebben enkele HomeKit partners merkte op dat het platform is nog steeds niet helemaal vastgespijkerd en kan worden uitgesteld. Apple snel gereageerd op dergelijke praten door te zeggen dat heeft tientallen toegewijde partners met diverse HomeKit producten zal naar verwachting volgende maand te lanceren.

Dus wat zou huis eigenlijk doen? Het zou de centrale methode voor het configureren HomeKit producten gevonden op uw netwerk, voor een. U kunt ook het opzetten van verschillende weergaven van de kamers van uw huis aan de groep en de controle HomeKit apparaten. In wezen, Huis zou de centrale weergave van uw Smarthome bieden.

Ik zou verwachten nog steeds van derden apps beschikbaar zijn voor de verschillende HomeKit producten te controleren, of in ieder geval laten Thuis zorgen voor een interface die met hen gewerkt.

De 9to5 Mac rapport suggereert dat echt nog niet al beslist. Home – waarschijnlijk met inheemse Siri-integratie – zou de belangrijkste controle voor alle HomeKit apparaten of het zou de configuratie instrument dat wordt gebruikt voor hen en third-party software zal nog steeds worden gebruikt voor de controles zijn.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen