Opera wordt afgesloten community site, zegt dat het vinden van een betere thuis

Opera heeft de beslissing te sluiten de community site My Opera gemaakt, waarin staat dat een betere vervanging diensten zijn nu beschikbaar.

“Wij geloven dat uw inhoud kan een beter thuis elders hebben, dus we hebben de beslissing af te sluiten My Opera met ingang van 1 maart 2014 gemaakt,” het bedrijf schreef op haar blog.

Het bedrijf heeft twee instrumenten gecreëerd om gebruikers te helpen migreren van hun blogs en inhoud aan WordPress, Squarespace, Typepad, Moveable Type, Drupal en andere blog platforms.

Klanten met een e-mail accounts zullen ook worden overgelaten aan een nieuwe provider te vinden, hoewel ze in staat zijn om e-mails doorsturen naar hun nieuwe inbox zal zijn.

Opera zal ook de verplaatsing van haar fora weg van de My.Opera.com domein.

My Opera begon in 2001 als een support forum, en uitgebreid in 2006 als een kant-project voor de gebruikers om te bloggen, foto’s delen, en vrienden toe te voegen. Opera bakken deze kleine projecten voor zover nodig, omdat “op dat moment, is er geen goede service voor wat we wilden [en vervolgens] besloten om het bouwen zelf waren”. Dit ondanks WordPress eerst wordt uitgebracht als een afsplitsing van de b2 blogging software in 2003. Facebook in vergelijking hadden op dit moment begonnen met de introductie van de News Feed functie, had een geschatte US $ 52.000.000 aan inkomsten, en werd zevende op de ranglijst Alexa’s van de wereldwijde web verkeer.

Het bedrijf heeft een aantal terugslag gezien in de afgelopen tijd, nadat is besloten om het hart van zijn browser, de Presto rendering engine, en sloot; transplantatie WebKit in de plaats. Google’s Blink engine later vervangen beurt. Opera zag ook zelf; verkopen FastMail, terug naar zijn oorspronkelijke personeel als gevolg van een “verandering van de strategische richting”.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september