OpenNet boete van S $ 750K voor de bedrading en het aansluiten van gebruikers te langzaam

De bouwer van Singapore landelijk breedbandnetwerk is geslagen met zijn hoogste boete alsnog op S $ 750.000 voor vallende achter op het schema in de bedrading van gebouwen en activitating verbindingen naar gebruikers.

Er zijn twee componenten aan de financiële sanctie: S $ 550.000 voor het niet naleven van de verplichting tot universele dienstverlening (USO), en S $ 200.000 voor het niet voldoen aan de Quality of Service (QoS) standaarden in Q2 2013, het niet OpenNet om te voldoen aan haar USO zes maanden was een “ernstige schending” van de industrie nadelige invloed stroomafwaarts, volgens de telecomregulator, Infocomm Development Authority van Singapore (IDA). Het USO is een licentie aandoening die geschopt in op 1 januari 2013, waarbij OpenNet om glasvezel diensten te verlenen aan elke locatie in Singapore op aanvraag, binnen een bepaalde termijn, – 3 werkdagen voor residentiële en 10 dagen voor niet-residentiële.

Het bedrijf was niet in staat om diensten aan bepaalde fysieke adressen te bieden in de eerste twee kwartalen van 2013, zei IDA. Ongeveer 120.000 residentiële gebouwen en ongeveer 760 niet-residentiële gebouwen werden mogelijk beïnvloed door het niet OpenNet om te voldoen aan de USO tijdens deze periode, omdat ze niet op hoge snelheid glasvezel breedband zou hebben besteld als ze had gewild, legde de toezichthouder;. Afzonderlijk, OpenNet is ook verplicht om te voldoen; QoS normen, want tijdige provisioning, waar het tot een minimum percentage van de ontvangen orders te vervullen. Dit vereist OpenNet tot 98 procent van de woningen orders uit te voeren binnen 3 werkdagen, en om alle bestellingen binnen 7 dagen te voldoen. Voor niet-residentiële gebouwen, de eis is 80 procent van de bestellingen binnen vier weken, en alle bestellingen binnen acht weken. Iedere overtreding kan een boete van maximaal S $ 10,000 (US $ 8,022) per overtreding aan te trekken per maand, met extra sancties voor ernstige of herhaalde inbreuken.

IDA vond dat OpenNet nagelaten dit te doen, zowel in Q1 en Q2 van dit jaar, vooral omdat het niet genoeg capaciteit om de sterke vraag vanuit de residentiële segment voldoen voornamelijk in het tweede kwartaal had. Hij constateerde dit was deels te wijten aan een piek van promotionele activiteiten door retail service providers mei, en de IT-beurs in juni.

In reactie, OpenNet vertelde de website van de vraag spikes zag orders raakte een record van 31.000 in juni, vergeleken met een gemiddelde van 17.000 in de voorgaande zes maanden. Ondanks verhuist naar capaciteit waaronder het werken op zaterdagen te verhogen, OpenNet gewezen zijn; contracters, hadden tijd nodig om te huren en op te leiden nieuwe teams.

De deal is onder publieke controle als vraagtekens zijn gerezen over de vraag of de telco krijgt een oneerlijk voordeel door middel van indirect volledig eigenaar is van de kritieke netwerkinfrastructuur die concurrenten worden geserveerd.

Het bedrijf heeft gekregen tot het einde van het jaar aan haar QoS prestaties voor residentiële eindgebruiker verbinding diensten, die weer in Q1 2014 zullen worden beoordeeld Zijn prestaties voor de niet-residentiële segment is nog steeds de beoordeling te corrigeren.

In reactie op de S $ 750.000 boete, OpenNet vertelde de website was het nog steeds de evaluatie van het besluit IDA en zou zich vooral richten op het verbeteren van haar dienstverlening proces. Een deel van de voorgestelde initiatieven omvatten een nieuwe fiber overdracht proces dat service providers overhandiging van een glasvezelverbinding wanneer de abonnee schakelt dienstverleners gaat. Dit zal helpen verkorten van de benodigde installatietijd en netwerkbronnen te optimaliseren, zei OpenNet;. OpenNet is momenteel onderworpen aan een; voorgestelde S $ 126.000.000 buy-out, door SingTel, dat wordt beoordeeld door de autoriteiten ter goedkeuring. De deal werd geworpen om de operationele efficiëntie te verbeteren, maar onder veel publieke controle te midden van is gekomen, industrie kritiek op de anti-concurrentievermogen. Een besluit wordt verwacht tegen 19 december 2013.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing

ACCC zoekt inzendingen op de gevolgen voor de concurrentie van OTT, NBN, mobiele data

Voorstellen om te situatie te verbeteren