NZ boeren om onuitgesproken 4G bonus oogsten

Terwijl de media-aandacht heeft zich gericht op Telecom Nieuw-Zeeland; het selecteren van Huawei, want haar 4G uitrol, iets wat misschien wel belangrijker lijkt mensen te zijn voorbij.

Aan de media lancering Telecom bazen sprak voor een tijdje over de Rural Broadband Initiative (RBI), een zuster plan om $ 1500000000 Ultra-Fast Breedband project de Nieuw-Zeelandse overheid (UFB).

Telecom en Vodafone werken samen om mobiel breedband te leveren aan de landelijke gebieden waar het niet economisch om breedband te leveren met behulp van glasvezel zal zijn. Mobile zal de weg zijn, hoewel sommige van de meer afgelegen gebieden zelfs een satelliet zou kunnen gebruiken.

Maar zoals ook opgemerkt door Paul Brislen, chief executive van de Telecommunications Users Association van Nieuw-Zeeland, de impact 4G op de rurale sector zou kunnen zijn forte zijn.

In een paar blog posts van de afgelopen week, Brislen bleek dat hij al uittesten 4G en lijkt er erg blij mee, en merkt op de snelheid en het vermogen om duidelijke foto’s van de video’s die hij heeft in de gaten te geven.

Vodafone en Telecom installeert 4G-apparatuur op locaties in het hele land, geholpen door een verdere subsidie ​​van de overheid onder de RBI. Aangezien deze landelijke mobiele telefoon torens en kasten zijn waarschijnlijk minder klanten krijgen dan stedelijke degenen, de aan gebruikers snelheden zijn waarschijnlijk hoger zijn.

Bovendien, als de overheid veilingen van de 700 MHz-frequenties van de steeds redundante analoge tv-netwerk, zal er een nieuwe impuls aan het platteland breedband zijn.

700MHz wordt gezegd dat het een grotere afstand dan 1,400Mhz te dekken, en de heuvels en andere obstakels te presenteren minder een probleem.

Dit alles betekent dat het platteland gebruikers voor een aantal uitstekende dekking in de komende jaren zou moeten zijn, met Vodafone en Telecom concurrerende moeilijk voor deze klanten.

Inderdaad, met zowel Vodafone en Telecom nu onthullen hun 4G uitrol, de concurrentie tussen beide netwerken heeft zeker opgevoerd, met gesproken over een “4G oorlog”, die alleen goed voor de consument kan zijn.

Gewoon een paar jaar terug, ik gepost op how; de boeren waren ontevreden, over de toestand van het platteland breedband van het land. Er is recent commentaar over het gebrek aan vooruitgang tot nu toe, maar het is duidelijk dat een verbetering is aan de gang.

Vodafone heeft een kaart met de bestaande RBI dekking, en het lijkt erop dat de melkveehouders van het land de eerste tot de RBI te ontvangen zijn geweest. Maar aangezien zij economische ruggengraat van het land, is de minst Belgische kan hen.

In de tussentijd, het is allemaal te gaan ‘Telecom. Niet alleen heeft het zijn 4G uitrol te kampen, maar het heeft ook wat eruit ziet als een verdere herstructurering van zijn baas Simon Moutter, plus een prospectieve Gen-I aankoop van Revera, het verder overheidscontracten te geven.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië