NSA verzamelt slechts ongeveer 20 procent van de telefoon metadata

Rapporten zijn in opkomst vandaag, onder vermelding van goed geïnformeerde bronnen, die telefoon metadata programma van de National Security Agency verzamelt de metadata van slechts een fractie van alle gesprekken in de Verenigde Staten.

The Washington Post zegt dat het nummer is “minder dan 30 procent”, terwijl de Wall Street Journal zet het op “ongeveer 20 procent of minder”.

De onthullingen lijken gericht op het verminderen van bezorgdheid over het programma, dat velen de indruk dat de overheid verzamelt gegevens over alle gesprekken heeft gegeven. Tegelijkertijd, stelt het vragen van het nut van het programma.

De belangrijkste reden voor het verschil in de collectie is dat het programma niet metadata heeft te verzamelen van de oproepen voor de meeste mobiele telefoons. De eerste meldingen afgelopen juni van de metadata collectie programma opgemerkt dat noch Verizon Wireless, noch T-Mobile werden gedekt eronder, en speculatie op het moment aangehaald het feit dat beide bedrijven hebben aanzienlijke buitenlandse handen. The Washington Post verhaal citeert Amerikaanse functionarissen als te ontkennen dat dit de reden is.

De belangrijkste reden, zeggen de ambtenaren, is de moeilijkheden bij het houden van dergelijke een grote database met zo’n hoge input volume draaien. Het proces van het zetten van records in de databank is niet eenvoudig en kost tijd. de moeilijkheden Compounding zich houden aan minimalisering regels opgelegd door de Foreign Intelligence Surveillance Court (FISA).

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer