Nieuwe koolstofemissies tracker is gericht op professionele diensten organisaties

Gevoel verwaarloosd omdat veel kooldioxide-uitstoot analyse “instrumenten” meestal zijn gericht op bedrijven die harde producten te creëren en dat faciliteiten en productielijnen te beheren en producten eerder te leveren dan die van de intellectuele soort te hebben?

Non-profit organisatie Noblis lanceert een dienst aan het adres helpen deze kloof en te helpen creëren documentatie die belangrijk is voor het opnemen van informatie met betrekking tot de federale regelgeving (en andere mandaten die verband houden met de uitstoot van koolstof) zou kunnen zijn.

De applicatie, die beschikbaar is als gehoste dienst is, wordt genoemd wintertaling, of totale uitstoot Analytics. Afgezien van zijn gericht op professionele dienstverleners, het is ook vermeld met de Amerikaanse General Services Administration. TEAL tracks carbon footprint informatie met betrekking tot het gebruik van elektriciteit van zowel de faciliteiten en IT-infrastructuur, zakenreizen, woon-werkverkeer, enzovoort.

Ik ben eigenlijk het schrijven van dit voordat de volledige gegevens zijn verstrekt, zodat je nodig hebt om te controleren op de hoofd Noblis site voor meer informatie na mei 11. U kunt ook zien hoe de GSA is het testen van de toepassing in dit nieuwsbericht.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving