Nieuwe Asus ZenPad Android-tablets benadrukken user experience op hardware specs

Asus ZenPad Z300M Android-tablet

Tabletten niet met de naam “Surface” of “iPad Pro” een moeilijke periode, met name Android modellen hebben geraakt, maar dat is niet het stoppen van Asus van het actualiseren van haar ZenPad familie van leien. Twee nieuwe ZenPads zal arriveren al snel dat een scala aan functies die de nadruk leggen op de ervaring van de gebruiker in plaats van de nieuwste en beste in hardware te bieden.

De warmste apparaat in de onderneming blijft de tablet. Leidinggevenden hebben aangedrongen op hen, IT-afdelingen hebben ze ondergebracht, en de gebruikers blijven schreeuwen voor hen. Zijn ze een rage of game-changer?

De 8-inch ZenPad Z380M en 10-inch ZenPad Z300M bieden bescheiden specs – MediaTek quad-core processors, 1 GB of 2 GB RAM, en ofwel 8 GB of 16 GB (Z380M) of 16 GB of 32 GB (Z300M) van ingebouwde opslag – inclusief voetgangers schermresolutie (1,280×800). Dus Asus hoopt dat haar andere functies kunnen compenseren voor de gewone componenten.

De Z380M omvat Corning Gorilla Glass bescherming van het scherm, hoewel, vreemd genoeg, zijn grotere broer niet. Beide nieuwe ZenPads ontvangt een bijgewerkte ZenUi dat het bedrijf zegt zal verbeteren op de standaard Android 6.0 (Marshmallow) interface. Ze beschikken ook over Asus ‘pixelmaster technologie die beelden verbetert de ZenPad 5-megapixel naar achteren gerichte camera met HDR en groothoek panoramische mogelijkheden.

Asus probeert ook om te compenseren voor het gebrek aan ultra hoge resolutie schermen met een keur aan weergaveverbetering de nieuwe ZenPads ‘, veelbelovende scherpte optimalisatie en intelligente contrast aanpassen via de Tru2Life-technologie, die deel uitmaakt van het bedrijf VisualMaster suite van het display optimaliseren van functies. Om de oren, evenals de ogen te behagen, Asus voegt DTS Hoofdtelefoon: X virtual surround en DTS-HD Premium sound technologie om audio-uitgang van de ZenPad te verbeteren.

Ondanks het feit dat het product pagina’s op de website van het bedrijf, hebben de Z380M en Z300M niet ontvangen officiĆ«le prijzen en beschikbaarheid aankondigingen toch, hoewel Asus kunnen wachten op de aanstaande Computex event om die informatie bekend te maken. Gezien het ontbreken van premium hardware features van de nieuwe ZenPads ‘, kun je verwachten dat de prijs punten vergelijkbaar met andere mainstream Android-tablets.

[Via Liliputing]

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet