New MyDoom biedt ‘hoe’ de details

In de meest recente bizarre wending in de ontwikkeling van de worm, auteurs inclusief een gedetailleerd verslag van wat MyDoom.Y doet en hoe het werkt. Deze bijzondere tactiek is antivirusleveranciers verbijsterd achtergelaten.

Het is alsof ze wilden ons te helpen, dat is raar “, zegt Mikko Hypponen, directeur van antivirus onderzoek bij F-Secure.” De foto zou kunnen maken op het punt dat MyDoom het virus oorlog heeft gewonnen. Maar nogmaals, Netsky was veel meer verspreid dan MyDoom.

De beschrijving van het virus omvatte twee handtekeningen, Nemog en Zincite, die Hyponnen zei dat hij had eerder in achterdeur code gezien. “We weten niet of ze zijn of niet geplant,” zei hij.

Jaschan, die onlangs door de Duitse politie werd beschuldigd voor het creëren van verschillende varianten van de Netsky virus, wordt aangenomen dat verantwoordelijk is voor 70 procent van het virus infecties die internetgebruikers geplaagd in 2004 te zijn.

Verschillende nieuwe versies van MyDoom onlangs opgedoken, wordt gevraagd speculatie onder security experts die worm schrijvers kan proberen te verbeteren op het oudere model van de krachtige Internet indringer. Één versie zelfs inclusief een schijnbare baan aanvraag.

Dan Ilett van de website UK gemeld uit Londen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer