NAB voegt budget widget internetbankieren

De National Australia Bank (NAB) is een budgettering tool voor haar internetbankieren klanten onthuld.

The Money Tracker-widget wordt weergegeven op de zijbalk van een NAB klanten internet portaal zodra ze aanmelden. De tool biedt gebruikers een visueel in kaart brengen van hun uitgaven gedrag op basis van hun transactiegegevens. Het geeft een automatische verdeling van wat er in en uit de klant bankrekeningen.

Op die manier kunnen NAB’s 2,1 miljoen internet banking klanten hun financi├źn van tevoren te plannen, volgens executive general manager van de bank voor direct banking Sam Plowman.

Money Tracker is alleen verkrijgbaar via browser-gebaseerde internet bankieren en is niet toegankelijk via NAB’s mobiel bankieren apps. Een NAB woordvoerder vertelde de website die Money Tracker voor mobiel bankieren is op de radar voor de volgende fase van ontwikkeling.

Plowman zei ook dat de nieuwe widget was een mijlpaal voor de NAB’s; NextGen banking platform, dat gebruik maakt; Oracle’s aanbod.

Wordt volledig ge├»ntegreerd met onze internet bankieren levert spannende nieuwe mogelijkheden en een betere ervaring voor onze klanten “, Plowman zei in een verklaring.” Het doet een veel hard werk voor de klanten door het automatisch categoriseren aankoop en leren van eventuele wijzigingen voor toekomstige transacties.

Money Tracker kan ook voorstellen begrotingsdoelstellingen voor klanten op basis van oude transactionele documenten.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld