Multi-jarig contract wins duwen ASG jaarlijkse omzet stijgt met 16 procent

Australische IT-dienstengroep ASG Group is al uit naar een sterk 2017 boekjaar, na het melden van recordresultaten over het boekjaar 2016.

Het bedrijf zei omzet zag een 16 procent te verhogen tot AU $ 188.700.000, die allemaal gezegd werd autonoom gerealiseerd 100 procent. ASG ook gemeld netto winst na belastingen van AU $ 12.000.000, een stijging van 26,1 procent jaar op jaar, en winst voor rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie steeg 32 procent ten opzichte van het voorgaande jaar tot AU $ 26.700.000 voor het volledige jaar.

Het bedrijf schreef de winsten in de loop van het boekjaar 2016 aan het zien van bedrijven, staat de overheid, en de federale overheid klanten blijven om “New World” as-a-service aanbod overgang. New World ontvangsten die bestaan ​​uit 38 procent van de totale omzet, een stijging van 25 procent vorig jaar opgenomen.

Daarnaast ASG meldde het ondertekende contracten meer dan AU $ 300 miljoen omzet waard, AU $ 180.000.000 daarvan waren nieuwe contracten en AU $ 120.000.000 waren verlenging van bestaande contracten, te wijzen op de gemiddelde contractduur was vier jaar plus vier jaar te verlengen.

Sommige van de nieuwe contracten ASG won in de loop van het jaar waren met het ministerie van Financiën, de Victoriaanse ministerie van Onderwijs en Vorming, CIMIC, State Super, en de Australische Bureau voor de Statistiek.

Als onderdeel van de deal met de ABS, zal ASG verantwoordelijk voor het leveren van een nieuwe enterprise data management omgeving met behulp van Oracle-technologie te helpen de ABS statistische informatie te produceren zijn.

Op zijn beurt heeft de uitbreiding van de meerjarige contracten afgesloten in AU $ 185.000.000 aan inkomsten voor FY17, met ASG zegt dat het gelooft dat er nog steeds een pijpleiding van kansen ter waarde van AU $ 370.000.000.

CEO Geoff Lewis zei FY16 heeft een springplank voorzien ASG om zinvolle winstgroei te leveren in de komende twee jaar. Hij zei op de toekomst, het bedrijf van plan om de omzetgroei te bevorderen door het leveren van IT-diensten voor de zakelijke en overheidsklanten.

“Collectieve Australië ondergaat een transformatie in de manier waarop hij koopt en keurt nieuwe technologie – het als een dienst daadwerkelijk te kopen, zoveel als wij in ons persoonlijk leven,” zei hij.

In samenwerking met toonaangevende partners zoals Oracle en Symantec, ASG heeft een snel groeiende bedrijfsleven adviseren enkele van de grootste organisaties van het land op de beste manier om te profiteren van wat er beschikbaar is met [nieuwe / nieuwe wereld] technologie.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie