Mozilla Test Pilot add-on: Nu kun je testen-fly Firefox toekomstige functies

Activiteit Stroom in Test Pilot biedt een meer visuele manier om recente en favorited browsen geschiedenissen inzage.

Firefox-gebruikers kunnen helpen vorm toekomstige kenmerken van de browser door toetreding tot nieuwe Test Pilot programma Mozilla’s.

De add-on is ontworpen om te helpen Mozilla beslissen welke functies voor verzenden en hoe ze moeten werken in de toekomst Firefox releases, op basis van feedback van gebruikers en suggesties die naar de teams die verantwoordelijk zijn voor elke functie.

Mark Surman, uitvoerend directeur van de Mozilla Foundation, waarom langzaam en gestaag zal de race voor Firefox OS tegen Android en iPhone te winnen.

Test Pilot wordt momenteel presentatie Activity Stream, Tab Center en Universal search. Het programma is beschikbaar voor Firefox op Linux, Mac en Windows. Om mee te doen, moet u zich aanmelden voor een Firefox-account.

Na de testfase is afgerond, Mozilla ontwikkelaars beslissen om al dan niet om het product in Firefox omvatten, verlaten, of maak er een Mozilla-add-on. Omdat de kenmerken bugs die de surfervaring van een anders stabiele versie te verstoren kan omvatten, kan Test Pilot gebruikers in staat of functies uit te schakelen op elk gewenst moment.

Future prototypes die kunnen worden geloodst in Test Pilot onder Wayback Machine, PageShot en Tracking Protection.

Activiteit Stroom in de huidige Test Pilot is bedoeld om het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot de recente browsergeschiedenis, mede samengesteld door Mozilla. Wanneer er een nieuw tabblad wordt geopend, de zoekbalk en favoriete sites miniaturen blijven. Echter, Activiteitenstream introduceert een nieuwe Spotlight panel van beelden en inhoud dat Mozilla denkt dat de gebruiker is het meest ge├»nteresseerd in, bijvoorbeeld, pagina’s die onlangs zijn favoriet.

Hieronder Spotlight is een Top Activity sectie gepresenteerd als een visuele tijdlijn van bladwijzers en browsegeschiedenis van de afgelopen 72 uur. Een video demo van de functie is hier.

Tab Center is een Firefox add-on die tabs regelt verticaal langs de zijkant van het scherm in plaats van de gebruikelijke plek van tabs horizontaal geplaatst over de bovenkant van de browser.

Universal Search is ontworpen als een tijdbesparende functie die site aanbevelingen voorziet in een dropdown menu van de Awesome (URL) bar. Zoals Mozilla merkt in een blogpost, het is bedoeld om gebruikers te helpen “minder tijd te besteden uitpluizen van zoekresultaten en meer tijd te genieten van het web”.

Mozilla merkt op dat Test Pilot is momenteel alleen beschikbaar in het Engels, maar het is van plan om meer talen toe te voegen later dit jaar.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Mozilla Firefox 44 update verhelpt kritieke kwetsbaarheden; Firefox: Mozilla patcht kritieke gebreken waarmee aanvallers kwaadaardige code uit te voeren; Mozilla tot eind ontwikkeling voor Firefox OS op smartphones in ivd shift

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Mozilla en Firefox