Microsoft Ventures te investeren in cloud, veiligheid, machine learning startups

Microsoft is het creëren van een kleine vroeg stadium investeringen groep die is gericht op startups in de cloud, veiligheid en machine-learning markten.

De nieuwe groep wordt de overname van de oude “Microsoft Ventures” naam. De entiteit voorheen bekend als Microsoft Ventures, dat eigendom was van de Developer Evangelism team, werd omgedoopt tot “Microsoft Accelerator.” De Microsoft Accelerator blijft startups te helpen met de technologie en consulting via Microsoft’s bestaande zeven versnellers wereldwijd, ambtenaren uitgelegd in een 30 mei blog post aankondiging van de Ventures make-over.

Het hoofd van de nieuwe Microsoft Ventures groep Corporate Vice President Nagraj Kashyap, die Microsoft van Qualcomm eerder dit jaar samengevoegd.

Een nieuwe ronde van start-ups is genomen door theTel Aviv gevestigde Accelerator voor Windows Azure, dat nu dienst doet als een model voor versnellers van Microsoft in de opkomende markten.

De Microsoft Ventures team zal in eerste instantie kantoren in San Francisco / Bay gebied hebben, Seattle, New York en Tel Aviv, “met het doel om uit te breiden naar andere regio’s in de komende jaren.”

Bedrijven waarin Microsoft zal investeren zijn die het ontwikkelen van producten en diensten die Azure aanvullen; die de bouw van nieuwe business software-as-a-service apps, degenen die zich richten op Windows en HoloLens, die het creëren van bedrijven en de productiviteit van de consument en communicatie-aanbod rond Office 365 ; plus degenen die werkzaam zijn in de beveiliging en machine learning.

Microsoft is niet een poging om een ​​bepaald aantal investeringen jaarlijks getroffen, volgens de blog post. The Ventures Group, in plaats daarvan, is van plan om zich te concentreren op de kloof tussen de startups waarop het Microsoft Accelerator en grotere investeringen en overnamekandidaten, de ambtenaren gezegd.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven