Microsoft Store karbonades prijzen op Windows 8.1 tablets

Met de feestdagen voorbij is, is Microsoft op zoek naar sap verkoop van nieuwe tablets met Windows 8.1. Een snelle blik op het bedrijf online winkel toont een keur aan leien met prijsverlagingen, waardoor velen van hen kost $ 249 of minder.

Gallery Tour

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Als u Windows 8 uitvoert, moet u zeker deze gratis update wilt. Als je keek naar Windows 8 en zei: “Nee, dank je,” de nieuwe functies en uitgebreide verfijningen in deze release maakt het de moeite waard een tweede blik. Hier is wat je binnen zult vinden.

In het bijzonder modellen van Dell, Lenovo en Toshiba zien hun prijzen drastisch. Hoewel deze zijn meestal de 8-inch tablets die gebruik maken van nieuwere Atom Z3740 Bay Trail processors Intel’s te maken, is er ook de Dell Venue 11 Pro, die is uitgerust met een 10,6-inch display en Atom Z3770 processor en is $ 50 korting op $ 499. Merk op dat dit is dezelfde prijs als op de website van Dell, aan de andere kant, Dell is nog steeds de verkoop van de; Venue Pro 8, voor $ 299,99, terwijl Microsoft heeft cut $ 70 korting op de prijs. (Niet verrassend, de Microsoft winkel zegt dat het slechts beperkte hoeveelheden van de Venue Pro 8 op deze prijs.)

De twee andere Windows 8.1 8-inch tablets Microsoft winkel heeft momenteel te koop zijn; Lenovo miix 2, en de Toshiba Encore. In beide gevallen is de verkoop prijs – $ 249 voor één ($ 50 korting voor de miix 2 en $ 80 korting voor de Encore) is inderdaad lager dan de catalogusprijs ze worden verkocht voor op de websites van Lenovo en Toshiba.

Het is misschien een goed moment om een ​​Windows 8.1 tablet eigenaar te worden. Dat komt omdat een komende update van het OS, Windows 8.1 Update 1, een deel van het geheugen en schijfruimte overhead problemen die Windows 8-tablets hebben geteisterd zou kunnen verminderen. de website James Kendrick, schreef onlangs, dat hij de Windows 8.1 tablet ervaring om de Android men in sommige gebieden de voorkeur.

De Microsoft winkel prijsverlagingen zou een aankoopbeslissing nog aantrekkelijker te maken. Dan weer, zou je kunnen zeggen dat de prijsverlagingen kan gebeuren omdat er niet genoeg mensen vinden de Windows 8.1-tablet ervaring waard om te kopen in. Als u geïnteresseerd bent in deze tablet deals zijn, niet te lang wachten – de verkoop prijs op de 8 Venue Pro zal eindigen morgen, en de andere specials zullen draaien op 9 februari.

[Via InformationWeek]

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet