Microsoft Lync en OneNote apps voor Windows 8, Windows RT nu in Windows Store

26 oktober: Het is de dag dat Windows 8 en Windows RT tablets en pc’s zijn beschikbaar voor aankoop in de detailhandel. Het is ook de dag dat een aantal Microsoft ontwikkelde apps voor de nieuwe platforms zijn te downloaden in definitieve vorm.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Het nieuwe, gratis Windows 8 / Windows RT Lync en OneNote apps zijn beschikbaar in de Windows Store met ingang van vandaag.

De Lync app, waarin; Microsoft ambtenaren voorheen aangeduid als Lync 2013 MX, is een touch-centric, Metrofied ( “Windows Storized”?) Versie van Microsoft Lync Unified Communications client. Lync 2013 MX werd niet vrijgegeven als onderdeel van de Office 2013 Klant Voorbeeld in juli. De nieuwe klant is compatibel met zowel Lync Server 2010 en Lync Server 2013. Het bevat Skype federatie, wat betekent dat Lync 2013 gebruikers in staat om de aanwezigheid, instant messaging of bel iedereen op Skype zal zijn.

De Windows 8 / Windows RT-versie van de Micrsoft OneNote notities app, ook werd voorheen aangeduid als een MX-app, (voor Metro ervaring, misschien). Microsoft heeft eerder dit jaar een testversie beschikbaar voor Office Customer Preview van testers. De nieuwe definitieve versie is voorzien van de “Radial Menu,” dat is een dial-achtig menu met opties voor het formatteren van notities, het maken van to-do lijsten, het toevoegen van foto’s direct vanaf de camera van een tablet.

De definitieve versie van Microsoft’s, nieuwe Windows 8 / Windows RT Skype-applicatie, die is Metroized en opnieuw bekeken vanaf de grond-up is in de Windows Store. De; re-vamped MSN portal, aangepast voor Windows 8 / Windows RT en IE 10, is nu beschikbaar .. Microsoft heeft vernieuwd en geactualiseerd het Windows 8 / Windows RT apps gebouwd door haar Bing AppEx team, ook.

In het verleden dag of zo, heeft Microsoft honderden nieuwe toepassingen van derden goedgekeurd voor aankomst in de Windows Store, maar ook, zoals Hulu Plus, Urbanspoon, The New York Times, op 24 oktober, de wereldwijde totaal van Metro-stijl / Windows Store apps was iets minder dan 8000, volgens WinAppUpdate.com. Op 26 oktober was het nog steeds onder de 10.000, gebaseerd op tally WinAppUpdate’s.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’