Microsoft bevestigt Oppervlakken die naar niet-Microsoft-winkels

Zoals; geruchten vorige week, is Microsoft de uitbreiding van de distributie van zijn Surface tablets buiten het eigen brick-and-mortar en online winkels van Microsoft, te beginnen met ingang van medio december.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Het bedrijf heeft ook is het maken van een aantal van haar vakantie popups permanente winkels, op basis van een 11 december aankondiging.

De Verenigde Staten en Australië zal eerst meer winkels die de Surface RT krijgen. “Aanvullende beschikbaarheid zal worden toegevoegd in een aantal landen in de komende maanden”, aldus een persbericht van Microsoft.

Microsoft ambtenaren beweren de uitgebreide aanwezigheid in de detailhandel was gepland na de eerste van 2013, maar dat de retailer interesse in de Surface RT leidt tot het bedrijf te bieden aan de detailhandel nog sneller. Er is, voorspelbaar, geen melding gemaakt in Microsoft’s persbericht van de uitbreiding van de distributie is het resultaat van geruchten trage Surface RT opname.

Windows SuperSite Paul Thurrott zei dat zijn bronnen vertelde hem een ​​paar weken geleden dat Microsoft van plan om de Surfaces beschikbaar via Best Buy en Staples in de Verenigde Staten te maken

Ik heb Microsoft gevraagd om een ​​lijst van de retail-ketens die de apparaten zal aanbieden, evenals een lijst van de andere landen waar de distributie zal worden uitgebreid. Geen woord terug tot dusver aan beide query.

Update: Een woordvoerder van Microsoft zei dat het bedrijf is geen commentaar op die landen of winkels zullen Surfaces krijgen, dan Australië en de Verenigde Staten Microsoft ook geen commentaar op, waarop Microsoft pop-up stores permanent zal worden. Ik heb uit mijn bronnen gehoord dat de Times Square in New York een van hen kan zijn.

Update No. 2: Staples bevestigt het zal dragen Surface RT start 12 december.

Update No. 3: @WP_DownUnder hoort Harvey Norman en JB-HiFi zijn waarschijnlijk de eerste retailers om de oppervlakken te krijgen in Australië.

Update No. 4: Best Buy is ook de verkoop van de Surface RT, volgens haar eigen website.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet