Mercy Verhoogt Patient Health met Technology

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

In 1827 Catherine McAuley, opende een onderwijsinstelling in Ierland voor dakloze vrouwen en kinderen. De instelling was een succes, en later richtte Catherine de Zusters van Barmhartigheid, de eerste religieuze orde voor de zieken in hun huizen te bezoeken.

Later, de Sisters of Mercy uitgebreid naar de Verenigde Staten en richtte de Mercy gezondheidszorg. Vandaag, Mercy is de zevende grootste katholieke systeem voor gezondheidszorg in de Verenigde Staten. De non-profit organisatie biedt werk aan bijna 40.000 medewerkers en bedient miljoenen patiënten per jaar.

voortdurende innovatie

Typisch, elke keer dat een patiënt een arts bezoekt (eerste lijn, OB / GYN, dermatoloog, etc.) zij moeten een patiëntinformatie vervolledigen.

De meeste van de tijd, worden de patiënten gevraagd om familie geschiedenis, medische geschiedenis, en persoonlijke informatie te herinneren over en bij elk bezoek. Deze informatie is van cruciaal belang om voor een arts om goede zorg te bieden, maar het kan moeilijk voor veel mensen om te onthouden. Dit handboek gegevensinvoer proces is overbodig, inefficiënt, en laat ruimte voor fouten.

Echter, zoals de baanbrekende Catherine McAuley, Mercy is ver gevorderd in vergelijking met andere gezondheidssystemen. Lang voordat zinvolle gebruik aanmoedigingspremies de Affordable Care Act’s voor de gezondheid die gebruik maken van elektronische medische dossiers (EMD), Mercy was up and running op Epic, haar enige EPD leverancier van keuze.

De implementatie was een enorme transformatie, en in 2008, deze EMD-systeem was het klinische systeem van het record voor alle patiënten Mercy’s.

Hoewel Mercy patiënten nog een aantal belangrijke vragen bij aankomst op het kantoor van de dokter, zoals allergieën, roken, en de recente veranderingen voor de gezondheid moet beantwoorden, voor het grootste deel, de hard-to-recall informatie is gunstig opgeslagen in elektronische dossiers.

Meer gegevens Analytics; minder problemen

Mercy besloten om oplossingen van SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI) suite binnen het Epic te integreren tot de rapportage rechtstreeks vanuit het EPD te bieden.

Met naadloze, autonome rapportage volledig geïntegreerd in hetzelfde systeem dat de patiënt records, Mercy artsen en personeel beheert snel en efficiënt te vergelijken en te begrijpen gezondheidsgegevens. Dit bespaart veel tijd en kan helpen voorkomen dat de menselijke fout in verband met handmatige rapportage.

The Daily Visit Planner Tool

Patiëntgegevens organisatie en begrip te optimaliseren, Mercy creëerde de Daily Visit Planner hulpmiddel om de patiënt informatie (zowel van de Epic-systeem en uit alle verantwoording zorgorganisatie analytics) op het punt van zorg automatisch te verzamelen. Het resultaat is een single-pagina weergave van disease management informatie.

The Daily Visit Planner hulpmiddel identificeert wanneer patiënten zijn verschuldigd voor tests. Het waarschuwt ook de artsen van de bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig bij de behandeling van een patiënt op basis van hun medische geschiedenis. Het is goed voor astma, bloeddruk, CAD, CHF, colorectale screening, COPD, diabetes, reumatoïde artritis, kwetsbare ouderen, preventieve zorg, hypertensie, en migratie van zorg.

Sinds de invoering van de Daily Visit Planner, heeft Mercy geholpen meer dan 300.000 patiënten gedurende 50 klinische maatregelen en 9 ziektebeelden.

In een jaar tijd, heeft Mercy tijd en moeite gelijk aan 100 full-time medewerkers opgeslagen en is er een 10 procent verbetering van de prestaties in de preventieve zorg voor borstkanker screenings, colorectale screenings, en hemoglobine A1c waarden geweest.

Aanhoudende groei

In aanvulling op oplossingen van SAP BusinessObjects BI-suite, Mercy is gebruik te maken van de SAP HANA platform om patiëntgegevens te analyseren en vergelijken van de verschillende vormen van zorg die nodig zijn voor verschillende patiënten. Mercy is nu in staat om acht jaar ter waarde van gegevens op dezelfde hoeveelheid tijd die zij eerder duurde tot twee weken te analyseren analyseren waard.

Een goed voorbeeld hiervan is in operatiekamers Mercy’s. Operationele leiders nu gereed, niet alleen meer gegevens dan in het verleden, maar ook meer geavanceerde analyse dan voorheen mogelijk was. Dit maakt het mogelijk operationele leiders om te kijken naar de individuele soorten procedure, vergelijk aanbieders, en bepalen de hoeveelheid gelegenheid te verbeteren.

Het resultaat is een toegankelijke en bruikbare inzichten voor een gevarieerde set van de behandeling instellingen, snelle toegang tot de gegevens, en een gebruiksvriendelijke interface dat de belangrijkste prestatie-indicatoren vastgesteld om de voortgang tegen de strategische en operationele doelstellingen te meten.

Het verwijderen van extra en onnodige stappen is geld sparen voor Mercy en zijn patiënten. Besparing op slechts één procedure type (totale knie vervangingen) bedroeg meer dan $ 1.200.000 in eerste fiscale jaar Mercy’s met de nieuwe analytics technologie op zijn plaats.

Onderzoek Proof of Concept

Ik kijk uit naar de volgende generatie van de medische analytics, Mercy onlangs samen met SAP om een ​​voorspellend-enabled, ziekte-state management oplossing prototype. Gebruikmakend van de in-memory snelheid van SAP HANA, zal Mercy in staat zijn om voorspellende algoritmen (met inbegrip van zowel eigen en open-source-modellen) die dynamisch patiëntencohorten bouwen en evalueren van de resultaten daarvan uit te voeren. De tool zal het ook mogelijk zorgverleners om verschillende behandelingsmogelijkheden en uitkomsten voor patiëntengroepen dat de patiënt ze zien lijken te zien.

Healthcare Thought leiders

Mercy is nog steeds een verschil maken 185 jaar na Catherine McAuley duwde de grenzen in Ierland. De organisatie onderscheidt zich als een thought leader en beïnvloeder in de gezondheidszorg. Nu hebben gecommercialiseerd deze analytics services, zal Mercy werken met kleinere gezondheidssystemen om processen te verbeteren en de zorg door de uitvoering en de toepassing van de best practices en expertise.

Ik wil graag bedanken Jamie Oswald, Associate Principal Analyst bij Mercy, voor het spreken met mij op SAPPHIRE NOW 2015 en helpt me ambacht dit verhaal.

Voor meer informatie over Mercy, watch this video-interview met Jamie.

Volg mij op Twitter en LinkedIn.

Dit bericht werd oorspronkelijk gepost op trends.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval