Media identificeert waarschijnlijk WiMax licentie winnaars

Volgens dit rapport, de koplopers voor WiMax licentie Maleisië zijn YTL e-Solutions, Green Packet en REDtone International – allemaal relatief kleine ondernemingen.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Het is interessant dat geen van de grote telco geacht worden waarschijnlijk winnaars. WiMax kost veel uit te rollen en de telco’s zou de financiële heft om dit te doen.

Vorig jaar, de regering bekroond met twee extra 3G-licenties om een ​​paar non-telco’s, die beide nog moeten uitrollen 3G-diensten.

Met vice-premier Najib Razak waarin wordt opgeroepen tot internet voor iedereen, is het noodzakelijk dat de WiMax initiatief slaagt. Het kiezen van de juiste bedrijven om de licentie te kunnen het verschil te maken.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’