Maingear debuteert Titan gaming laptop met een Intel Core i7 990X CPU, Nvidia GeForce GTX 485M grafische

De trend kan zijn in de richting van dunner, lichter laptops en tablet-pc’s, maar niet vertellen dat voor Maingear. De boetiek PC bouwer gaat groter en brawnier met zijn nieuwe Titan desktop-vervanger notebook, die een 17,3-inch display en tips de weegschaal packs op een vlezige 12 pond.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

U vindt een ruime afmetingen van de Titan’s nodig voor de onderdelen Maingear wordt vulling erin. U kunt kiezen voor de snelste desktop Intel processor, de Core i7-990X Extreme Edition, tot een paar van Nvidia’s nieuwe GeForce GTX 485M grafische kaarten (in SLI-configuratie), en maximaal drie harde schijven of solid-state drives. Er is zelfs ruimte voor een paar optische drives. Het grote scherm met led-achtergrondverlichting en beschikt over volledige 1080p resolutie (1,920×1,080).

De Titan lijkt ook de eerste laptop om Bigfoot Networks Killer Wireless-N 1102 interne Wi-Fi-adapter gebruiken, die Maingear beweert biedt vijf keer de draadloze prestaties van de concurrentie. Ongeveer het enige dat deze kolos ontbreekt is een Thunderbolt-ingang, maar het komt met twee USB 3.0-poorten, eSATA-poort, HDMI-poort, en zelfs een FireWire-poort.

De prijzen zullen beginnen bij een al even gigantische $ 2799. Die prijs krijg je een Core i7-950 processor, 6GB RAM, 500GB harde schijf, en twee GeForce GTX 460M grafische kaarten. Upgraden naar de i7-990X en een paar van de GeForce GTX 485Ms zal toevoegen aan nog eens $ 2.000 tot je totaal. Met andere woorden, heb je een titanic portemonnee voor deze Titan nodig.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet