LinkedIn veegt verleden Q2 targets als omzet stijgt met 59 procent

LinkedIn leidde de weg voor tech industrie winst na de bel op donderdag met wat haar CEO beschreven als “record” kwart voor zijn bedrijf.

Talent Solutions:. Goed voor 56 procent van de totale omzet met $ 205.100.000, een stijging van 69 procent per jaar; Marketing Solutions: Goed voor 24 procent van de totale omzet met $ 85.600.000, een stijging van 36 procent per jaar; Premium Abonnementen:. Goed voor 20 procent van de de totale omzet met $ 73,0 miljoen, een stijging van 68 procent per jaar.

Hoewel LinkedIn droeg de dupe van de aandacht op een DNS-probleem dat zag het afzetten op het web voor uren, Cisco meent dat bijna 5.000 andere sites ook werden getroffen.

De professionele sociale netwerk meldde een tweede kwartaal een nettowinst van $ 3.700.000, of drie cent per aandeel (statement). Non-GAAP winst belde maximaal 38 cent per aandeel op een omzet van $ 363.700.000 – up met 59 procent op jaarbasis.

Wall Street was op zoek naar de winst van 31 cent per aandeel met $ 353.860.000 aan inkomsten.

LinkedIn lidmaatschap groeide tot 238 miljoen, een stijging van 37 procent jaar-op-jaar. The Mountain View, Californië gevestigde bedrijf verklaarde dit was de eerste versnelling voor de groei van het lidmaatschap sinds het derde kwartaal van 2011.

CEO Jeff Weiner terug te vinden op het kwartaal in voorbereide opmerkingen

Versnelde lid groei en een sterke betrokkenheid reed opnemen operationele en financiële resultaten in het tweede kwartaal. We blijven investeren in het rijden schaal in het LinkedIn-platform om onze lange-termijn potentieel volledig te realiseren.

Voor het derde kwartaal, Wall Street verwacht van LinkedIn om $ 383.790.000 aan inkomsten te leveren met non-GAAP winst van 32 dollarcent per aandeel.

LinkedIn niet helemaal voldoen aan de door analisten stellen bar en biedt in plaats daarvan een Q3 omzet waaier van $ 367.000.000 tot 373.000.000 $.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Voor het jaar, LinkedIn is het projecteren van inkomsten te vallen tussen de $ 1455000000 en 1475000000 $.

Hier is een kijkje op LinkedIn Q2 omzet per afdeling

Het grootste deel van de inkomsten van LinkedIn blijft vloeien voort uit de Verenigde Staten met $ 224.300.000, of 62% van de hele taart.

De internationale inkomsten belde tot $ 139.400.000, waarvan 38 procent van de totale omzet vertegenwoordigde tijdens het tweede kwartaal van 2013.

UPDATE: LinkedIn is het maken van een grote duw in digitaal publiceren door middel van herzieningen van zowel de desktop en mobiele kanalen, alsmede door een aantal strategische overnames, zie:. Pulse).

Zonder in veel details zoveel nummers gaan (met name bij mobiel) Weiner handelde vragen over al het bovenstaande.

Hier vindt u meer

We hebben aanzienlijke meters op de mobiele kant gezien in vergelijking versus desktop, en dat is zeer consistent met wat we zien en horen van de gehele industrie. Content marketing binnen mobiel is een effectieve vorm van de markt oplossingen, dus we zijn enthousiast over de vooruitzichten daar. Het is nog steeds zeer vroege dagen, en zoals u weet met betrekking tot het projecteren van de waarde van een bepaalde markt, komt het neer op de liquiditeit en de schaal. Maar we houden van wat we zien in termen van het begin dat we zijn uitgeschakeld op.

Ik herinner u eraan, openden we het voor field sales klanten vorige week, en openden we het voor zelfservice-klanten slechts twee dagen geleden. Maar tot nu toe, de tekenen zijn bemoedigend. Met betrekking tot de SlideShare, hebben we zeer gericht op de integratie van de overname, en we zijn erg blij met de resultaten die we tot nu toe op de hoogte van dit front gezien. Volgens de meest recente [verslag], de resultaten waren ze op. En dus zullen we ons blijven richten op SlideShare als onderdeel van LinkedIn als de publishing platform voor professionals, en we zullen het genereren van inkomsten meer in het algemeen aan te pakken met onze strategie voor content marketing.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport