Lenovo ThinkCentre M83 voegt Tiny zakelijke desktop lineup

Vers van een bemoedigend onderzoeksrapport dat toont een; 20 procent wereldwijd marktaandeel voor pc’s, evenals een grote lancering van, nieuwe Yoga tablets, heeft Lenovo een paar updates aangekondigd om haar zakelijke desktop lineup.

System Monitoring beleid; Going oude school met tape backup; Leiders delen software-defined networking voordelen, hindernissen, begunstigd leveranciers; elaptopcomputer.com’s Afschrijvingen Calculator

Terwijl bijna zo sexy als Ashton Kutcher-shilled producten, het bedrijf ThinkCentre familie vormt de ruggengraat van de uitvoer van de PC Lenovo’s, als gevolg van de erfenis van zijn IBM erfgoed. In aanvulling op de traditionele torens die zijn bezet cabines voor tientallen jaren, heeft ThinkCentre omarmde de kleinere form factors die steeds meer trendy in de afgelopen paar jaar zijn geworden. De “Tiny” versie van de ThinkCentre M83 is het meest recente voorbeeld van deze minder-is-meer aanpak.

De M83 sluit zich aan bij de M73 en M93 broers en zussen in de kleine familie, maar Lenovo’s ontbreken van volledige specs maakt het moeilijk om te bepalen hoe het is verschillend van die andere modellen. Het lijkt zeker hen met afmetingen dat zij compact genoeg op de achterkant van een beeldscherm te monteren maken. Net als de M73 en M93 Tiny Tiny, maar ook geleverd met Intel’s vierde generatie Core-processors (alias Haswell), en net als de M93, kan het omhoog rijden naar drie onafhankelijke displays. Details over de opslag, RAM, enz. Zijn niet bekend op dit moment, maar de M83 Tiny moeten omgaan tot 16 GB RAM-geheugen en ofwel een 2,5-inch harde schijf of SSD.

En net als die andere Tiny Lenovo, de M83 heeft te maken met de warmte die niet beschikt over een veel ruimte om te ontsnappen. Voer Intelligent Cooling Engine (ICE) 3.0, de poging van de onderneming om de temperatuur, geluid, en de prestaties van de Tiny systemen in evenwicht te brengen via een paar geoptimaliseerde instellingen. Net als bij de M73 en M93, de M83 Tiny omvat ook PC Cloud Manager 2.0, waarmee u toegang tot ICE en ander systeem management tools.

De M83 Tiny zal beschikbaar zijn enige tijd deze maand, al is het nog niet vermeld op de website van Lenovo. Bij een startende prijs van $ 599, het zit niet verwonderlijk tussen de M73 Tiny ($ 509,99 vanaf prijs) en de M83 Tiny ($ 649).

Samen met de introductie van de M83 Tiny, Lenovo gaf een schot in de arm om een ​​desktop, kondigde enkele weken geleden. Wanneer de ThinkCentre E63z all-in-one werd uitgerold, werd een Intel Core i3 processor optie beloofd, maar niet onmiddellijk beschikbaar. Het systeem, verkocht door een paar online retailers, geleverd met een Pentium J2900 CPU die wordt geleverd in een 19,5-inch LED. Coming in december zal een bijgewerkte configuratie van de E63z beschikbaar zijn met de Core i3 chip optie, die ook beschikt over een HDMI-uitgang en snel opladen USB-poort – noch komen op de vorige iteratie. Je zult veel meer te betalen voor de upgrades, echter, zoals de nieuwe $ 699 prijskaartje is ruim boven de oorspronkelijke $ 479 vraagprijs.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons