Is Surface Microsoft’s laatste snik toonhoogte IT-winkels alleen Windows-houden?

Het was een back-to-the-moment in de toekomst vorige week op de Surface voor Windows 8 introductie. Ballmer en bedrijf gooide een retro Microsoft IT dromen rechtstreeks van de uit de jaren 1990: Een heterogene technologie winkel met Microsoft draait op zowel server als client kanten, op alle vormfactoren, van het datacenter tot de holster Windows-telefoon. Surface en Windows 8 de mobiliteit API zal IT bieden het management de kans om een ​​goed begrepen mobiele platform te ondersteunen, zonder besmetting door Macintosh laptops, Apple iOS-tablets en smartphones, en de verschillende smaken van Unix.

Ik werd geslagen naar de manier waarop Steven Sinofsky, president van de Windows en Windows Live divisie, bij de introductie gesproken over het aansluiten van een Surface voor Windows 8 Professional machine met een dock en extern beeldscherm – net zoals de meeste huidige Windows-notebook gebruikers omgaan met hun machines tegenwoordig.

De apps die ik je zou laten zien, ze zien er echt geweldig in de native resolutie van het scherm, de resolutie 1080. Maar als je wilt naar de hoogst mogelijke resoluties die Ivy Bridge ondersteunt ontgrendelen. Nog hogere resoluties die op via HDMI out mogelijk zijn. We hebben DisplayPort. Dus nu met DisplayPort, kan ik deze PC te nemen. Ik kan docket en ik heb eigenlijk een volledige professionele workstation met de kracht van een desktop PC.

Ik heb er hier een die is aangesloten en gesynchroniseerd naar de show monitor en dit soort van een pc is krachtig genoeg om grote applicaties te draaien. Toepassingen zoals Photoshop, Autodesk, Solidworks, enterprise applicaties die een TPM-chip nodig. In dit geval, ga ik naar een hogere-res foto’s op in Adobe’s Lightroom kopiëren naar de PC en bewerken. Dus over het kopiëren op het bureaublad en wat je hier ziet, is dit de vijf-tweede exemplaar. Dat is een hele gigabyte. Dat is een hele gigabyte aan foto’s. Ze gewoon gekopieerd in vijf seconden.

Het is interessant dat Microsoft sprak over content-creatie applicaties, software categorieën die meestal worden gezien door de pc-gebruikers als Mac sterke punten. De boodschap hier is dat je echt niet een Mac nodig hebt, zullen Surface Pro genoeg, zelfs een Mac-liefhebber zijn voor iedereen,.

Al meer dan vijf jaar, zijn IT-organisaties zijn het bestrijden van de golf van ‘consumerisation “in de onderneming. Dit is de komst van iPhones, iPads, Android-apparaten en MacBooks die worden door de klanten worden gebruikt in de onderneming in tegenspraak met het beleid. In plaats van het richten van informatie-technologie, is de IT-label in veel organisaties een zogenaamde “remmer van de technologie.

Na een gesprek met een aantal analisten de trend op de 2007 Gartner Symposium / ITxpo, schreef ik een post over deze angst en afschuw in IT-winkels, die dan gewoon was om te gaan. Van Baker, dan is een Gartner vice-president, zei dat het houden van dergelijke persoonlijke technologie moeilijk zou zijn, vooral omdat ze in kwamen uit alle lagen van een bedrijf.

Mensen gaan om deze dingen in te brengen, en het gaat te hebben om erachter te komen hoe om te gaan met hen. Vooral als het een C-level exec die het ding brengt, die zijn koele denkt en wil zijn e-mail te lezen – het zal moeten om erachter te komen hoe het te laten werken “, aldus Baker.

Geschiedenis van de mislukte Windows tablets; Wat maakt de Microsoft Surface tablet anders? (Poll); Microsoft tablets eindelijk ‘Surface’

Hij voegde toe dat IT bezwaar tegen Windows toen het eerst aankwam.

“Nu, als we kijken naar de lijst van technologieën die IT is gestopt uit komen in de onderneming – die absoluut niets op het heeft -. Je je realiseert dat dit is een verloren strijd Je kunt niet dit spul stoppen komen”, zegt hij genoemd.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Dat was 5 jaar geleden. Meer recent, zet Forrester Research uit van een daling van 2011 verslag over Macintosh in de onderneming door David Johnson, getiteld: Mensen brengen Macs te werken – is het tijd om de herroeping Verbod: An Empowered, laissez-faire benadering zal voorkomen Insurrection. Johnson beschreef de toenemende penetratie van Macintosh in grote en middelgrote bedrijven, en hoe de spanning meer dan consumerization stijgt tussen opdrachtgevers en IT-professionals.

Er is een correlatie tussen de innovatieve, productieve prestaties van het bedrijf en de persoonlijke vrijheid voor personal computing keuzes. Savvy I & O-professionals moeten werken aan manieren om Macs te schakelen voor andere high performers die invloed uitoefenen vinden. Die blijven verbod risico dwingen worden bestempeld als niet relevant op zijn best en houden de rug van de concurrentiekracht van de werknemers van het bedrijf.

Tegenhouden innovaties klinkt niet als een goede plek om te zijn. Maar zonder twijfel, een aantal IT-managers zullen geloven dat Surface kan de sleutel om te draaien de klok terug te bieden. Oppervlak lijkt genoeg van een tablet in het voor de IT-organisatie te hebben om te kunnen gebruikers die een mobiele client te vertellen – maken dat een iPad – dat ze kunnen doen met het oppervlak. En het is genoeg van een laptop die gebruikers af met het kopen van een MacBook Air of MacBook Pro kan worden gebracht.

Dus ze geloven. Dus Steve Ballmer hoopt.

Door de aankondiging van de apparaten ruim van tevoren, Microsoft hoopt de markt voor de iPad en MacBook te stoppen in de zakelijke markt. Veel rapporten verwachten dat de Surface Pro naar verwachting in het eerste kwartaal van 2013. Mijn ervaring met dergelijke hardware en software releases, alsmede eigen geschiedenis van de beloften van Microsoft en schema’s leid mij te verwachten dat een schip datum misschien een jaar vanaf nu. Of meer.

Misschien is Microsoft’s stalling strategie is zelfs nu, zoals blijkt in sommige persberichten werken. Ik heb gemerkt dat veel meldingen beschreven Surface in de tegenwoordige tijd, alsof er modellen te kopen, of op het punt om de markt te betreden. Maar er is geen er daar met Surface. Ondanks de “hands-on” rapporten, ik begrijp geen reporter bij de release event mocht werken met of zelfs spelen met een Surface-apparaat. Aanraken, misschien.

de website Mobile News blogger James Kendrick wijst erop dat, terwijl hij onder de indruk van de Surface gebeurtenis, werd Microsoft overdreven beschermend van het nieuwe platform.

Het is begrijpelijk dat Microsoft is voorzichtig met het indrukken van deze vroege versie tabletten geven het publiek. De aanpak is standaard voor nog-niet-vrijgegeven hardware voor sommige bedrijven. Het probleem met die benadering is het niet zeer sterk van wat Microsoft denkt over deze nieuwe baanbrekende hardware spreken.

Bij Marketing Land, editor Danny Sullivan beschreven in hilarische detail hoe Microsoft oppassers hem belette het controleren van hardware details en berispte hem op de inspanning.

Na herhaaldelijk vragen als ik kon vasthouden – ik voelde me als een zeven-jaar-oude, “neem ik kan houden, neem dan kan ik proberen, zou je het erg als ik probeer” – een van de Microsoft jongens gaf me een schot. Ik bracht het Startscherm door op de Windows-knop op de voorkant van de tablet, raakte Desktop aan de Windows 8 desktop te krijgen, heeft een lange druk gok dat zou brengen van de schermresolutie setting en het deed – op welk punt, de unit was letterlijk rukte uit mijn handen.

Oh jee. Had ik al gezegd dat een Windows Phone? Misschien moet ik heb het rond meer zwaaide. Hoe dan ook, ik denk niet dat Microsoft guy nummer een heel wist wat ik deed (je weet wel, in een poging om daadwerkelijk gebruik maken van de verdomde computer de manier waarop ik zou een computer te gebruiken), dus Microsoft guy nummer twee niet te vangen op die door geenszins zou ik worden toegestaan ​​om een ​​van deze apparaten opnieuw vast te houden. Na meer bedelen – “neem ik kan houden please please please kan ik houden” – Ik heb nog misschien 10 seconden om te herhalen wat ik deed voorheen. Dat heeft het apparaat weer weg rukte, met een “Leuke truc” opmerking.

Er gaat niets boven hands-on ervaring, maar Sullivan zegt dat er was niemand. En de dunne, keyboard technologie van de Surface-eenheden was ook niet beschikbaar voor onderzoek, Sullivan voortgezet.

Voor mij, waardoor een eenheid in je schoot en doet alsof het typen op het niet hands-on. Vooral met dit toetsenbord, dat vertelt je niets. Ik doe alsof getypt op het zelf op twee verschillende stations. Dat gaf me een gevoel van hoe het typen op het echt werkt, meer dan het spelen alsof het vliegtuig toen ik een kind was eigenlijk laat me vliegen door de lucht.

Luister, het grootste probleem voor IT in 2012 en de komende jaren zal mobile device management zijn. En dat gaat niet over Surface.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september