Is het tijd voor een $ 1.500 Android Wear horloge? Zeg hallo tegen de Tag Heuer Connected

Fans van Tag Heuer horloges hebben SmartWatch optie om te overwegen, op voorwaarde dat zij $ 1500 begroot voor hun nieuwe digitale uurwerk.

De Tag Heuer Connected horloge debuteerde op maandag met een prijskaartje tot luxe merknaam van het bedrijf aan te passen.

De Connected draait op het Google Android Wear-platform, vergelijkbaar met een aantal horloges die een tiende van nieuwe producten Tag Heuer’s kosten. Uniek voor deze, is echter dat het draait op een Intel processor meeste andere Android Wear horloges worden aangedreven door chips op basis van de ARM architectuur die in de meeste smartphones.

Dus afgezien van de prijs en de merknaam, wat anders aan de Tag Heuer Connected horloge is in vergelijking met minder dure modellen van Samsung, Motorola, LG, Huawei en anderen?

Niet veel.

De wijzerplaat is duidelijk Tag Heuer, compleet met het logo en design bedrijf. Afgezien van dat, er is niets anders om het te onderscheiden van minder dure opties. En, hoewel je een auteursrechtelijke kwestie zou riskeren, kon u uw eigen versie van een Tag Heuer wijzerplaat op een andere Android Wear horloge te creƫren.

In wezen, je bent het kopen van een merk hier en ik ben niet zeker hoeveel dat zal vertalen in de verkoop.

Men zou kunnen stellen dat super luxe horloge edities van Apple met edelmetalen en kostte $ 10.000 nemen dezelfde aanpak, en ik zou eens.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Maar er is een reden dat de gegevens suggereren de meeste Apple Watch kopers hebben lager geprijsde Apple Horloges gekocht: Zeer weinig willen of moeten de duurdere modellen omdat ze allemaal dezelfde functionaliteit. Dat is waarom ik de minst dure Apple Watch gekocht: Mijn kleine Sport Edition kost me $ 350.

Merk op dat ik ook bezit een aantal Zwitserse makelij analoge horloges zo goed tegen Mondaine, Hamilton, Tissot en Omega. Die horloges vallen op door de mechanische, niet digitaal, dapperheid van de horlogemakers.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Zullen sommige Tag Heuer enthousiastelingen de Connected horloge te kopen? Natuurlijk zullen ze. De meeste Android Wear kopers zullen kiezen voor minder duur, maar nog steeds aantrekkelijk vormgegeven opties, echter.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel