IronPort pitten Symantec in Woodside deal

Resources reus Woodside Energy heeft gekozen IronPort e-mail security appliance op rivaal Symantec voor spam, virussen en spyware bescherming bij zijn Perth en Houston faciliteiten.

Woodside ontpit de twee leveranciers tegen elkaar eind vorig jaar als onderdeel van een evaluatieproces, volgens IronPort.

Het bedrijf kocht een paar IronPort C300 e-mail security appliances om redundantie te verbeteren en te zorgen voor een veilig e-mail aan alle gebruikers op de sites, John Martens, IronPort zuidelijke regio manager, gezegd.

De verkoop, half december, werd onderhandeld door IronPort Australische distributeur Channelworx en vervuld door reseller Corporate Express. De waarde van de deal is niet bekendgemaakt.

IronPort’s overwinning volgt aankoop Cisco’s van het bedrijf in januari voor US $ 830.000.000.

Woodside was niet beschikbaar voor commentaar.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer