iPad zal vliegreizen niet repareren

Apple’s iPad zijn weg naar Jetstar luchtvaartmaatschappijen deze week voor de passagiers te huur in-flight op reizen langer dan twee uur. Leuk idee, maar u op zoek bent op de verkeerde plaats als je wilt reizen per vliegtuig te repareren, Jetstar.

Jetstar nodigde de website van Australië reizen tech-editor, Irene Mickaiel, en mijzelf om een ​​voorbeeld vlucht van Auckland naar Melbourne aan boord om te controleren of de iPad als het werd gegeven aan klanten voor de eerste keer. Jetstar’s iPad is beschikbaar voor een huurprijs van tussen de $ 10 en $ 15, afhankelijk van de vlucht, en geeft de passagiers toegang tot Hollywood films, muziek, e-boeken, e-tijdschriften en spelletjes, alles in de aangename 10,1-inch tablet de wereld is gedaald in de liefde met.

De inzet van iPads in-flight, terwijl het een leuk idee, is niet echt de vaststelling van het probleem met vliegreizen: internationale vliegtickets is nog steeds een analoog horloge in een digitale wereld. Onze problemen, bijvoorbeeld, ontstond toen we na het vertrek Concourse verplaatst.

Zoals het was een internationale vlucht, kiosk-gebaseerde check-in was niet beschikbaar, maar was online check-in, wat betekent dat een analoge wachtrij was de enige manier om de luchtvaartmaatschappij we waren in feite klaar om aan boord te informeren.

De beveiliging van de luchthaven checkpoint was ook onnodig technophobic. Ik run een 11-inch MacBook Air, terwijl Irene maakt gebruik van een verkleinwoord Toshiba Libretto. Ondanks deze twee apparaten komen in het kader van de persoonlijke mobiliteit apparaten als gevolg van hun kleine omvang, werden we nog steeds te horen dat ze van onze tassen te verwijderen. Ik vroeg de douanebeambte waarom ze had gevraagd om onze kleine laptops te zien. Ze vertelde ons dat het beter is als er minder in onze zakken voor de x-ray scanner om naar te kijken. “Ik zie,” antwoordde ik.

Vervolgens hebben we wachtten een extra uur en een half bij de gate van vertrek, wachtend op het vliegtuig te komen van de vorige reis, met poort personeel hebben geen idee wanneer we onze vlucht konden instappen.

Het klinkt alsof ik klagen veel, en ik ben, omdat al deze problemen kunnen worden opgelost met de liberale toepassing van degelijke, goed geteste technologie.

Zorg ervoor dat online check-in werkt eerste keer voor iedereen om uw vertrek wachtrij te verminderen, of de uitrol van self-check-in kiosken voor de korte-afstandsvluchten internationale vluchten. Educate douane dat kleine apparaten zijn prima, en dat ze uit een zak, zodat ze niet al te moeilijk te concentreren tijdens het kijken naar de x-ray is belachelijk. Ondertussen geef uw gate medewerkers – of beter nog, uw passagiers – de mogelijkheid om hun vlucht in detail te volgen als het uitgesteld.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Jetstar’s iPads zijn een geweldig idee tijdens de vlucht, maar in-flight entertainment was nooit echt het probleem om mee te beginnen, was het?

Bekijk de video voor een hands on met Jetstar’s iPad en een gids in knutselen met dingen moet je niet zijn.

Luke Hopewell reisde naar Nieuw-Zeeland als gast van Jetstar.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten