Ingram Micro koopt cloud app distributeur Ensim

Tech distributeur Ingram Micro zei maandag dat het van plan om Ensim, een in San Jose gevestigde leverancier van provisioning en management technologie voor cloud-gebaseerde applicaties te verwerven. De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

“Deze overname is een uitstekende aanvulling op Ingram Micro en we kijken ernaar uit om Ensim deelname aan ons team,” zei Ingram Micro CEO Alain Monie, in een blik verklaring.

De ondernemingen boden bijna geen verdere details over de overname in hun persbericht. Zoals voor Ingram Micro, het bedrijf werd onlangs overgenomen voor ongeveer $ 6000000000 door een eenheid van de Chinese conglomeraat HNA Group.

Ingram CEO Monie en zijn managementteam zijn ingesteld op hun plaats te blijven na de deal, en zakelijke Ingram’s zal naar verwachting blijven zoals het is.

Irvine, Californië gevestigde Ingram Micro is een achter-de-schermen distributeur van IT-technologie, ter ondersteuning van verschillende e-commerce spelers als resellers.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen