Infosys verluidt inkten $ 98m deal met TNT Express

Infosys heeft naar verluidt bevestigd een outsourcing-contract ter waarde van 6,2 miljard roepies (US $ 98.710.000) met in Nederland gevestigde koeriersdienst provider, TNT Express.

Bent u al klant van de op een na grootste Indiase IT-outsourcing leverancier, zal TNT deze relatie tot het leveren van applicatie-ontwikkeling en onderhoud breiden, volgens een rapport van Times of India, die bronnen bekend met de kwestie geciteerd.

De koeriers dienstverlener is gericht op het besparen US $ 220.000.000 in 2015 door middel van consolidatie van diensten, het optimaliseren van de infrastructuur, verbetering van de productiviteit en de kosten snijden. IT IT op zoek naar haar portfolio tweaken, met de nadruk in plaats daarvan op meer lucratieve markten, waaronder internationale en speciale diensten aanbod, en afstand doen van activiteiten in China en Brazilië, in een poging om de blootstelling van het bedrijf om de wereldwijde vaste-air capaciteit te verminderen.

TNT zei dat het investeren US $ 200 miljoen in infrastructuur en IT-implementaties tot en met 2015, met als doel haar depots en hubs te automatiseren. Dergelijke plannen omvatten een nieuwe online boeking en betaling platform van de klant te verbeteren.

Infosys kondigde vorige maand, is van plan om maximaal in te huren om 16.000 ingenieurs dit jaar, om de groei in de VS en Europeean markten te ondersteunen.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen