Indiase PM wil groter Aussie IT-uitgaven

in het kort Australische Foreign Relations Zaken Stephen Smith gesproken over de relatie tussen Australiƫ en Indiase IT-bedrijven, toen hij een ontmoeting met de Indiase premier, Dr. Manmohan Singh.

Smith zei Singh erkend dat de aanwezigheid van de Indiase IT-bedrijven in Australiƫ en moedigde meer Australische investeringen in India, met inbegrip van dieper onderwijs, wetenschap en technologie banden tussen de twee landen.

De minister van buitenlandse relaties ook ingenomen met de toename van de bilaterale handel tussen Australiƫ en India, die een 50 procent stijging in het afgelopen jaar heeft gezien, en zei dat het paar afgesproken dat toegenomen schakels in lijn met de handel en economische banden moet worden beschouwd.

Australische organisaties zijn het verhogen van de betrekkingen met India, met ANZ de aankondiging werd de bewegende delen van de IT-functie naar Bangalore vorig jaar (bij 500 Australische vacatures). De verhuizing bracht haar personeelsbestand in India rond 3500.

Oakton is ook het verhogen van het aantal werknemers in India die ondersteuning van haar activiteiten, terwijl IBM is volgens de Australische Services Unie, na te denken over een groot aantal posities verzenden van overzee naar India en China.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs