India te zoeken ons te helpen bij het toezicht op het web chats

India zegt dat het zal ‘hulp bij het ontcijferen van berichten die via online chat-diensten, alsmede uit te drukken zijn ongenoegen via de Amerikaanse service providers’ de Verenigde Staten verzoeken weigering mee te werken aan de cybercriminaliteit onderzoeken.

In een nota uitgegeven door voorafgaand aan de Indo-Amerikaanse hoofden van politie-conferentie worden gehouden over twee dagen beginnen woensdag, Union ministerie van Binnenlandse Zaken van India zei dat het plan om Amerikaanse functionarissen om te benadrukken dat de online messaging services zoals Viber, Whatsapp, Slype en Wechat, vormde een “uitdaging” om de veiligheid agentschappen in het onderscheppen van en het toezicht op de communicatie. India wil de VS om zijn technologie te delen en laten zien hoe het in staat om dit te doen is geweest, volgens een rapport dinsdag door The Economic Times, waarin werd geconstateerd dat de Aziatische economische reus was druk uit op de chat-diensten aan hun decryptie sleutels delen.

De beschikbaarheid van hun webservers in India is vereist voor juridische aftappen van communicatie in real-time voor de tijdige actie van veiligheids- en inlichtingendiensten, “de India ministerie zei in zijn nota.” De communicatie over deze diensten wordt versleuteld, en de encryptie- decryptie technologieën die beschikbaar zijn met de service providers nodig zal zijn door de veiligheidsdiensten, zelfs als de voorziening voor legale interceptie van deze mededelingen wordt uitgebreid tot veiligheidsdiensten in India. De technologie in gebruik door het Amerikaanse agentschappen kan een gebied van co-operatie.

Na de terreur aanslagen in Mumbai november 2008 heeft de Indiase regering zei dat de terroristen in staat waren om hun aanvallen te organiseren door middel van het gebruik van mobiele telefoons en internet berichten, en had campagne gevoerd voor een; centrale monitoring systeem, om verdere aanvallen te verijdelen. Vanwege de populariteit in het land, stelt BlackBerry van een server in India, vergemakkelijken de vraag van de regering om de communicatie te volgen, die naar en vanaf elke BlackBerry-toestel.

Op de conferentie deze week, zou de Indiase Unie ministerie van Binnenlandse Zaken ook zijn ongenoegen aan Amerikaanse functionarissen uit te drukken dat de Verenigde Staten gevestigde dienstverleners zoals Microsoft, Google, Facebook en Twitter niet een keer op haar verzoek om informatie voor de gebruiker of per e-mail de inhoud om te helpen was toegetreden in onderzoeken. De Amerikaanse bedrijven hadden ook geweigerd om content op social networking websites die de Indiase regering had geacht om sociale onrust aanzetten verwijderen.

Het ministerie zei: “In veel gevallen zijn haat toespraken op diverse locaties etnisch geweld in India gemaakt Zelfs in zulke belangrijke zaken, hebben de dienstverleners geweigerd om de inhoud van hun servers blokkeren hetzelfde van public viewing verwijderen, daarbij verwijzend naar de wettelijke bepalingen van de. land waar de servers zijn gebaseerd. ”

Volgens The Economic Times, India’s Intelligence Bureau Chief Asif Ibrahim onlangs gepleit voor de oprichting van een “Indo-Amerikaanse Alert, Kijk en Waarschuwen” netwerk om snellere samenwerking tussen beide wetshandhavingsinstanties in cybercrime onderzoeken te vergemakkelijken. Hij merkte op dat service providers momenteel tussen 15 en 80 dagen om te reageren op verzoeken van India voor “eenvoudige” data zoals Internet logs.

Op het gebied van cybercrime onderzoeken, dit is verwant aan een leven, “zei Asif.” Verder is er geen garantie dat de vereiste informatie zal worden verstrekt helemaal niet, “zei de Indiase Unie ministerie van Binnenlandse Zaken in zijn nota.

Singapore, Seoul de belangrijkste spelers in ‘Five Eyes’ spion ring; Bill Clinton roept China, VS om ‘de waarheid te vertellen’ aan spionage, SingTel, S’pore govt verluidt gekoppeld aan de kabel spionage onderzees; Indonesië stopt banden met Australië langer spionage vorderingen ; Snowden documenten blijkt Australië tikte Indonesische president Nokia: Aangeven

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer