India rechtbank zegt dat er geen reactie van de 2G-vergunning in te trekken

Indiase rechtbanken hebben de verzoeken van zeven telecombedrijven om zijn oordeel herzien in het land de 2G-scam, waar het was besloten om alle 122 afgegeven sinds 2008 te annuleren ontkend, rapporten zeggen. Het is het echter eens naar de rechter gehoor van de veiling procedures die een precedent voor andere industrieƫn kunnen instellen.

Volgens de Times of India in een rapport donderdag werden de herziening petities gehoord in de kamer op dinsdag. De petities waren ingediend door Tata Teleservices, Videocon Telecommunicatie, S Tel, Sistema Shyam Teleservices, Unitech Wireless, Etisalat DB Telecom en Idea Cellular. De 2G-vergunningen zijn ingetrokken op grond van vermeende graft door de minister die verantwoordelijk is voor meer dan de verdeling ervan.

De rechtbank, werd geciteerd door het nieuws dagelijks en zei:. “We hebben zorgvuldig perused het verslag van de zaak en zijn tevreden dat het oordeel van die beoordeling is gevorderd heeft geen last van een fout zichtbaar in de kledij van die beoordeling, de indiener wil re-behandeling van de zaak en we niet vinden geen geldige reden veel minder rechtvaardiging om zijn gebed te vermaken. de herziening petitie wordt derhalve afgewezen. ”

Echter, Times of India wees erop dat de telco’s kreeg een uitstel met instemming van de rechter te horen ter openbare terechtzitting op 13 april een review petitie van de centrale regering tegen eerdere orders voor een veiling van de geannuleerde licenties.

De Indiase dagblad merkte op dat het lot van de herziening petitie een precedent zou vormen voor verschillende andere sectoren, zoals de mijnbouw, waar het eerst komt het eerst maalt beleid wordt momenteel gebruikt. Zij voegde daaraan toe dat de centrale regering had gezegd dat de grondwet van het land verboden de rechtbank een besluit neemt over het, want het was een exclusieve domein beleid onder een tak van het parlement.

In een eerder rapport van de website AziĆ«, had ten minste twee telco’s zei dat ze hun juridische mogelijkheden te verkennen, met inbegrip van een beroep op bilaterale verdragen om hun investeringen te beschermen.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’