India govt te besteden $ 6.9B aan IT in 2013

De Indiase regering is gepland voor dit jaar te besteden INR 368.000.000.000 (US $ 6900000000) op IT, een 10,5 procent sprong van INR 333.000.000.000 (US $ 6200000000) in 2012.

Volgens een Gartner-rapport maandag, de geraamde uitgaven overspant interne IT en IT-personeel, hardware, software, externe IT-diensten, en telecommunicatie.

Telecommunications zal de grootste totale uitgaven categorie gedurende 2013. Het is naar verwachting 6,8 procent groeien tot bereiken INR 118.000.000.000 dit jaar, een stijging van INR 111.000.000.000 vorig jaar, grotendeels gedreven door enterprise netwerk apparatuur blijven, aldus Gartner.

De hoogste groeisegment voor de overheid IT-uitgaven zal software, hoewel, het onderzoeksbureau genoteerd. De categorie wordt een groei van 18 procent in 2013, onder leiding van de investeringen in de desktop-en infrastructuur-software te zien.

India’s IT-industrie kan verwachten om indirect profiteren van diverse overheidsprojecten, aldus het rapport. Deze omvatten de; Unique Identification Authority of India (UIDAI), dat is de online database van biometrische en identificatiegegevens van de bewoners, de lancering van; National Optical Fiber Network (NOFN), en de automatisering van de commerciële belastingen in de lokale toestanden.

Voortbordurend, Anurag Gupta, research director bij Gartner, zei: “De Indiase regering is begonnen met UID identiteiten om de burgers te authenticeren voor de overdracht van sociale uitkeringen direct naar de bankrekeningen van de ontvanger, in de vorm van geld transfers, waardoor een nieuw systeem voor het welzijn van het maken van hefboomwerking voordelen India gaat naar de nationale verkiezingen in 2014, en de regering zal erop gericht zijn de UID operationele infrastructuur door de snelheid volgen ‘financiële inclusie’, zodat u gemakkelijk toegang te breiden;. bankieren voor armen, en het stimuleren van micro geldautomaten (geldautomaten).

“Om de voordelen van IT uit te breiden, wil de regering om meer te investeren dan INR 200 miljard (US $ 3700000000) in de uitbreiding van breedbandpenetratie. De elektronische chip maken van project, digitalisering van wetenschappelijke databases over alle onderwijsinstellingen, voertuig registraties, rijbewijs databases et cetera zullen de belangrijkste aandachtsgebieden, “voegde hij eraan toe.

Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te beoordelen

Veiligheid, Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te herzien; veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik, Legal, Singapore passeert minachting van de rechtbank het recht te midden van veel controverse, Legal, Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Singapore passeert contempt of court wet te midden van veel controverse

Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging