In sprongen

Door Isabelle Chan, de website Azië

Verschillende tech bedrijven trotseerde de kansen en nam fenomenale groei, ondanks de zwakke wereldwijde marktomstandigheden en aangescherpt zakelijke IT-budgetten van de afgelopen jaren.

De 20 bedrijven die het gemaakt om de website Top 10 snelst groeiende categorieën Azië bleek dat er geen belemmering is te moeilijk. Zelfs in een sector die wordt gezien door sommigen als “volwassen”, kunnen bedrijven nog steeds het vinden van nieuwe groeimogelijkheden.

Graeme Philipson, een onafhankelijke tech industrie analist en consultant, zei: “Het is modieus om te zeggen dat de IT-industrie is volwassen geworden, en inderdaad het is waar dat de totale groei weer zijn gedaald tot vergelijkbare cijfers als die gevonden in andere industrieën.

Maar het feit dat sommige bedrijven nog steeds kan groeien astronomische groeicijfers geeft aan dat delen van de industrie in het geheel niet volwassen, maar nauwelijks begonnen. In een industrie zo spannend en zo snel veranderende IT, zal er altijd zijn stellaire performers, “Philipson toegevoegd.

de website Asia snelst groeiende bedrijven genoten ten minste een gemiddelde groei van de nettowinst van meer dan 239,9 procent ten opzichte van vier jaar. Ze zijn Altiris, Network Appliance, Symbol Technologies, Siebel Systems, Symantec, ADIC, F5 Networks, Yahoo, Hewlett-Packard en Emerson.

De top 10 van bedrijven die hun omzet met meer dan 36,4 procent meer dan vier jaar groeide zijn Baidu, Salesforce.com, Research In Motion, Yahoo, Altiris, ECS, Acer, Infosys, Wipro en Red Hat.

In een reactie op deze “mix bag ‘van bedrijven, Michael Leung, senior vice president en chief information officer, Bank of America Asia Limited, zei:” Dit benadrukt het feit dat er kansen in hardware, software en dienstverlenende bedrijven, zolang u zijn in staat om de juiste strategieën te ontwikkelen en te komen met de juiste producten.

Cloud; Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app; Kunstmatige Intelligentie; Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Big Data Analytics; Salesforce koopt BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context

Maar ik denk dat er nog steeds genoeg voor IT-bedrijven te doen. De markt is weer actief. Bedrijven zijn op zoek en opnieuw te kopen bij hun streven om beter te concurreren door het transformeren van hun bedrijven om meer informatie- en kenniseconomie te worden. En als deze fase van de investeringen in hardware en infrastructuur vernieuwing tot rust komt, moeten nieuwe creatieve software applicaties op de voorgrond komen, “voegde Leung.

James Loo, COO van Y3 Technologies, hoopt grotere Aziatische vertegenwoordiging te zien in de toekomst rankings. “Terwijl Baidu is op de lijst, dat is zeker van Aziatische afkomst, ik hoop dat in de komende jaren om meer te zien Aziatische oorsprong product bedrijven toetreden tot de gelederen,” merkte hij op.

Top 10 snelst groeiende ondernemingen; Hieronder zijn de bedrijven die in één criterium scoorde het hoogst – de gemiddelde jaar-op-jaar de omzet / groei van de nettowinst over vier jaar.

Opmerking: Financials en statistieken correct in september 2005. De gegevens werden verzameld door de website Asia uit bronnen zoals processen-verbaal, corporate websites en Hoover’s. de website van Azië naar gestreefd om de meest recente informatie te krijgen, maar is geen garantie voor de juistheid of volledigheid van de gegevens. De informatie op deze site is alleen voor algemene informatieve doeleinden en is geen aanbod om effecten te kopen of te verkopen.

Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app

Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein

Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding

Salesforce kopen BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context