In Search of Innovation

Dus, je wilt innoveren in uw datacenter? Wie niet? In een moeilijke economie en concurrerende industrie, is iedereen op zoek naar manieren om zich te onderscheiden. Het duurt niet een raket wetenschapper om te beseffen dat nieuwe ideeën, processen en technologieën de sleutel tot een duurzame commercieel voordeel.

Het probleem is de uitvoering. Iedereen kan innovatie gestoken in hun charter en passeren de doelstellingen die de commandostructuur. Maar dat betekent niet dat ze zullen hun doelen te bereiken. Succes vereist een duidelijk plan.

De eerste stap is om ervoor te zorgen dat de dag-tot-dag operaties die efficiënt en betrouwbaar. Als uw medewerkers is het bestrijden van branden het grootste deel van de tijd, zullen ze niet in staat zijn om hun creatieve talenten over hoe de algehele architectuur van uw datacenter te verbeteren richten.

Systeembeheer en automatisering instrumenten, zoals System Center 2012, helpen de lichten houden en te voorkomen dat late nacht / weekend oproepen, zodat u zich kunt concentreren op datacenter innovatie. Ze vereenvoudiging van de administratie door het verstrekken van een enkele ruit te monitoren en beheren van een hele heterogene infrastructuur. Een uniform, self-healing IT stof vermindert het element van menselijke fouten, zodat uw team nodig heeft om minder tijd het oplossen van problemen door te brengen.

Het volgende gebied aan te pakken is het creëren van een stabiele, lange termijn plan dat dient als een solide basis voor adoptie. Nogmaals, management tools zijn nuttig omdat ze capaciteitsplanning te vereenvoudigen en te helpen bij het gebruik van hulpbronnen trends projecteren. Echter, een solide basis betekent ook het ontwerpen van een toekomstbestendig enterprise architectuur, dat is het niet waarschijnlijk dat de vloer te trekken van onder elke poging innovatie.

Het ontwerp moet ook flexibel zijn. Misschien succes in het verleden heeft gehad met een strak gecontroleerde omgeving die u voor efficiëntie geoptimaliseerd. Maar dat milieu is waarschijnlijk niet in staat zijn om op te nemen en te voeden nieuwe technologieën en zakelijke initiatieven. Zoals u het datacenter te transformeren naar mobiele apparaten, social networking en big data tegemoet te komen, zal het enige fundamentele verschuivingen in de infrastructuur te starten.

Wat je nodig hebt is een architectuur die de logische weergave abstraheert van de fysieke uitvoering, met behulp van virtualisatie producten, zoals Hyper-V, die IT-managers te helpen om gemakkelijk te configureren en te herschikken diensten, om opnieuw toewijzen activa, en om toepassingen zodat nieuwe isoleren, ontwrichtende experimenten veilig kunnen draaien naast bedrijfskritische applicaties.

Een geautomatiseerde, robuuste en flexibele IT-infrastructuur, zoals Microsoft System Center, stelt de technische achtergrond voor een innovatieve organisatie. Maar vergeet niet de menselijke factor. Innovatie is waardeloos, tenzij iemand daadwerkelijk gebruikt het. Het zal nooit in staat zijn om waarde te leveren, tenzij de innovators volledig ondergedompeld in het bedrijf. Om dit te bereiken, moet het een betrouwbare adviseur relatie met de business. Ze moeten de business requirements te begrijpen om te kunnen oplossingen om hen te bevredigen ontwikkelen.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Zodra u de behoeften en mogelijkheden hebben geïdentificeerd, de enige taak overblijft is om ze uit te voeren.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren