ICANN pakt Beijing naar eerste betrokkenheid center te openen

De Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) zal de eerste nieuwe wereldwijde betrokkenheid kantoor te openen in Beijing, China.

“Engagement met China is niet alleen een optie, we gewoon moeten nemen op elk niveau, of we zullen onze legitimiteit te verliezen”, zegt Fadi Chehade, ICANN CEO en President, in een verklaring maandag. Hij maakte de aankondiging tijdens de gastvrije sessie op 46 openbare vergadering van ICANN in Peking, die door de rest van de week zal lopen.

De CEO had vorige maand verpand aan de Los Angeles gevestigde organisatie minder US-centric te maken, en is, het opzetten van twee nieuwe hubs in Singapore en Istanbul, om de Asia-Pacific en Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) markten te bedienen .

Mevrouw Hu Qiheng, voorzitter van de Internet Society of China, zei in de verklaring: “Onze Internet toekomst zal nu briljant Dit is brug voor ICANN en China en het zal leiden tot een grotere uitbreiding van Internet ontwikkeling.”. De; Chinese internet user base, die op dit moment meer dan een half miljard, en overtreft de gehele Amerikaanse bevolking, en zal naar verwachting sterk te klimmen in de toekomst.

ICANN maakt zich klaar voor de uitrol van haar nieuwe generieke Top-Level Domains (gTLD), die zo vroeg deze maand zou kunnen zijn en zal zal TLD’s in het Chinees en andere talen met niet-Latijnse karakters.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis