Icahn is om Twitter in het streven naar Apple aandelen inkoopprogramma plannen

Amerikaanse financier Carl Icahn aangewakkerd een media frenzy in augustus, toen hij aangekondigd via Twitter dat hij was het maken van een beduidend grotere investering in Apple.

Hij is terug naar het op dezelfde sociale netwerk, in het openbaar luchten van de business-gerelateerde onderwerpen van zijn diner met Apple CEO Tim Cook gisteravond.

De business magnaat schreef op dinsdag dat hij en zijn investering empire “duwde hard voor een 150 miljard terugkoop.”

Dat vertaalt zich naar een voorgestelde $ 150.000.000.000 beschikbaar voor Apple inkoop van eigen aandelen worden gemaakt.

Volgens Bloomberg, Icahn zei de regeling is een “no brainer.”

Icahn, die is geen onbekende voor geconfronteerd met tegengestelde belangen gezien zijn maanden in een bittere strijd met CEO Michael Dell, ook doorschemeren dat de betrokken partijen niet kon komen tot een oplossing, opmerkend dat “We hebben besloten om de dialoog voort te zetten in ongeveer drie weken.”

Toch Wall Street lijkt goed te keuren – althans voor nu – als Apple aandelen up waren met ongeveer twee procent als nieuws van de vergadering vanochtend sloeg de draden.

Gezien het feit dat het debacle over bij Dell is opgelost tot het punt waar, maar vooruit beweegt met going private, kunnen we alleen maar verwachten meer van belang Icahn’s (en de enorme rijkdom) gericht op Cupertino zien.

iPhone 5S, 5c, iOS 7 beoordelingen zijn in: The Good, the Bad and the Ugly, wat goed (en slecht) met iOS 7; Zes redenen waarom moet je niet meteen upgrade naar iOS 7

Op het moment van zijn aanzienlijke investeringen en de eerste gesprekken met Cook over een terugkoop plan, Icahn beschreven Apple als “extreem ondergewaardeerd.”

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Tech Industrie; British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld