IBM rolt PowerLinux systemen voor Red Hat en SUSE

IBM op woensdag lanceerde nieuwe PowerLinux systemen die draaien op Power7 processors van het bedrijf en ondersteuning van Red Hat en SUSE.

De toevoegingen zijn ontworpen om big data crunch en steek de stekker in IBM’s PureSystems familie. In het bijzonder, IBM introduceerde twee Linux-servers – een systeem voor de IBM PureFlex System en een stand-alone voor de mid-market. Linux-gebaseerde Power Systems gebruik van IBM PowerVM virtualisatietechnologie.

De eerste van de twee systemen is de IBM Flex System p24L Compute Node, een Linux systeem met twee socket server ontworpen voor de IBM System PureFlex, die 12 of 16 Power7 processoren. Red Hat Enterprise Linux en SUSE Linux Enterprise Server zijn de opties.

De andere is de IBM PowerLinux 7R2 System, een twee-socket rackserver dat 16 Power7 chips heeft.

Voor meer informatie over deze website UK-geselecteerde verhaal, zie IBM lanceert geïntegreerde PowerLinux systemen op de website.com.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek