IBM plots zesde generatie X86 systemen

IBM op donderdag schetste haar zesde generatie van System x en PureSystems servers met een dosis van flash-geheugen voorschotten.

Big Blue’s zogenaamde X6 Architecture is ontworpen om de prestaties van x86-servers te verhogen, zodat ze beter workloads zoals big data analytics aankan. virtualisatie en enterprise resource planning.

De architectuur zal beginnen uitrollen van het product uitrol in februari. Prijzen voor systemen op basis van X6 zal worden aangekondigd in februari, maar systemen zullen naar verwachting starten in het $ 10.000 range.

Met de nieuwe architectuur, zal IBM zijn het aansluiten van zijn FlashSystem storage units. IBM uitgerold een agressieve campagne om Flash-gebaseerde opslagsystemen mainstream te nemen in het datacenter ongeveer een jaar geleden.

IBM X6 architectuur omvat de volgende

Alex Yost, vicepresident en business line executive voor PureFlex, System x, BladeCenter, zei klanten “greedy eisen” voor de prestaties als ze proberen om gegevens te kraken. rol van IBM is om steeds meer zorgen voor meer high-performance systemen. “Geef ze de armen en zij zullen de oorlog te vechten”, aldus Yost.

Hij zei dat het publiek voor de X6 systemen zal draaien rond die snelheid en prestaties en klanten die meer taakspecifieke hardware willen willen.

Daartoe IBM is van plan systemen voor analytics, database en cloud-implementaties in het kader van de nieuwe architectuur. Systemen zullen worden op maat gemaakt voor IBM’s DB2-database, analytics, SAP Hana en VMware vCloud.

Executive Guide: De 21ste eeuw datacenter (gratis ebook); Cross-functionele vaardigheden sleutel tot het runnen van datacenters; Open Compute: Heeft het datacenter hebben een open toekomst; Eigenaar van onze eigen datacenter? Waarom zou iemand dat doen, CIO’s vragen

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Integratie met eXFlash geheugenkanaalnummer opslag, die tot verhuist naar 12,8 terabytes aan flash-opslag dichter bij de processor prestaties te verbeteren;. Een ontwerp dat verschillende processoren en generaties ondersteunt. Bijvoorbeeld, heeft een klant niet om een ​​volledig geconfigureerde X6 systeem aan te schaffen en kon een huidige generatie processor met plannen te gebruiken om later te upgraden;. Beter virtuele machine capaciteit en zelfherstellende systemen;. De nieuwe server-modellen onder de nieuwe architectuur zijn System x3850 X6 four-socket-systeem, System x3950 X6 acht-socket-systeem en het IBM Flex System x880. Er is ook System x3650 M4 BD storage server, een two-socket rackserver die met ondersteuning voor maximaal 14 schijven;. IBM FlashSystem 840, die nu beschikbaar is, en verdubbelt de prestaties van zijn voorganger. De all-flitssysteem ondersteunt tot 48 terabytes aan bruikbare capaciteit.

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

De 21e eeuw Data Center