IBM koopt Fiberlink, ogen BYOD beheer

IBM op woensdag verworven Fiberlink Communications in een verhuizing naar het invullen van haar neem je eigen device management software.

Speciaal verslag: De Bring Your Own Device fenomeen is omvorming van de manier waarop IT wordt gekocht, beheerd, geleverd en beveiligd. We kijken naar wat het betekent, hoe om te gaan, en waar het heen gaat in de toekomst.

Het bedrijf zei Fiberlink cloud mobiele management en security software zal worden samengevoegd in IBM’s MobileFirst suite.

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. IBM is het opbouwen en het verwerven van onderdelen te verplaatsen naar mobiele device management security meer. IBM heeft suites tot apps evenals security tools te bouwen.

Fiberlink’s MaaS360 productlijn zal deel uitmaken van de software van IBM als een dienstenportfolio worden. IBM zal ook Fiberlink’s waren te bieden op zijn SoftLayer cloud-infrastructuur.

Met meer dan 100 mobile device management bedrijven, zijn grotere leveranciers kopen hun weg in de ruimte en het zetten van onderdelen samen met andere instrumenten voor mobiele handel, samenwerking en veiligheid.

Hier is een screenshot van een van dashboards Fiberlink’s.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7