IBM bouwt NZ $ 80m datacenter in Auckland

IBM is begonnen met de bouw van een nieuw datacenter in het Highbrook Business Park in Oost-Tamaki, een zuidelijke buitenwijk van Auckland, Nieuw-Zeeland.

De 5200 vierkante meter faciliteit zal onder meer 1.500 vierkante meter ruimte op de server en operationeel eind 2010. IBM is van plan om meer te investeren dan NZ $ 80 miljoen op het datacenter in de komende 10 jaar.

Het datacenter zal een reeks van IBM’s energie-efficiënte technologieën, zoals een koelsysteem dat koude buitenlucht gebruikt in de winter voorzien.

Dit is een zeer belangrijke investering in Nieuw-Zeeland’s toekomstige technologische infrastructuur “, zegt Jennifer Moxon, managing director van IBM Nieuw-Zeeland, in een verklaring.” [The datacenter] signaleert inzet van IBM naar Nieuw-Zeeland in staat te stellen een technologie van wereldklasse centrum en voorschotten worden de groei van de digitale economie.

IBM zei dat het van plan is om het centrum te gebruiken om cloud computing-diensten leveren aan Nieuw-Zeeland klanten.

Het nieuwe datacenter zal “zorgen voor een platform naar Nieuw-Zeeland in staat te stellen een internationaal erkende leverancier van outsourcing diensten,” zei Matt Oostveen, datacenter research manager bij IDC Australië en Nieuw-Zeeland, in de verklaring van IBM. “IDC verwacht dat de groei in IT-diensten die rechtstreeks de lokale economie ten goede zal komen als gevolg van deze investering te zien.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs