HTC 10 beoordeling: indrukwekkende audio, gladde aluminium design, eerst selfie nok met OIS recensie

De HTC One M7 was de beste smartphone die ik ooit heb vanaf 2013 gebruikt en ik was hoopvol dat de HTC 10 die titel zou nemen in 2016. Terwijl ik ben uitermate tevreden met de hardware en audio-ervaring, ik ben niet helemaal klaar om award hij die titel.

Kan dit geheel nieuwe, volledig metalen telefoon mee te nemen langs de Galaxy S7?

De camera’s werken goed en ik heb een aantal prachtige foto’s vastgelegd. Voel je vrij om de prestaties zelf te beoordelen door te bladeren door mijn volledige resolutie Flickr-album met foto’s van de HTC 10, LG G5, LG V10, iPhone 6s Plus en Galaxy S7 Edge.

De camera’s zijn beter dan alles wat we hebben op de HTC toestellen eerder gezien, maar Android fabrikanten hebben opgevoerd op de plaat en vele bieden geweldige camera ervaringen. De HTC camera’s (voor en achter) kunnen voldoen aan de meeste gebruikers, maar de Samsung Galaxy S7 / S7 Edge en LG G5 lijken betere resultaten consistenter op dit moment volledig automatische modus.

Terwijl ik te nemen en delen van foto’s, het is niet de primaire gebruik van mijn smartphone. Audio ervaringen zijn belangrijk voor mij op een dagelijkse basis, omdat ik mijn telefoon te gebruiken voor het luisteren naar muziek op mijn 2 + uur pendelen en tijdens mijn trainingen. In dit gebied, er gaat niets boven de audio-ervaring van de HTC 10.

Ik kon niet geloven wat ik hoorde van de HTC 10 toen ik in de goedkope HTC Active koptelefoon aangesloten. Ik hoorde drums, gitaar, en andere elementen van de muziek die ik vergat er waren en werd teruggebracht naar de dagen van mijn jeugd met klassieke rock muziek explosieven in mijn oren. De HTC 10 brengt een versterker die meer dan twee keer de kracht van een conventionele hoofdtelefoon versterker biedt, samen met de 24-bit audio-ondersteuning. Ik testte ook de HTC Hi-Res audio oordopjes die een optioneel accessoire in de VS zijn, opgenomen in het pakket in sommige andere landen, en terwijl ze goed oordopjes ze zijn heel zwaar op de bas.

Het is geweldig om Android vlaggenschepen bekijk alle lanceert vandaag met bijna dezelfde high-end specificaties. HTC besloten om te gaan met een kleinere LCD-scherm, die het gemakkelijker maken om in uw zak maakt.

De enige specificatie dat iemand een probleem zou kunnen hebben is het gebruik van een niet-verwijderbare batterij, maar HTC heeft dat tot jaar geleden als het ging met een focus op iconisch ontwerp in plaats van een verwijderbare batterij. Gezien mijn ervaringen van het gebruik ervan als een dagelijkse bestuurder in de afgelopen paar weken, zullen de gebruikers tevreden zijn met de ingebouwde 3000 mAh batterij.

Het is ook moeilijk om de waterdichtheid te integreren met een metalen ontwerp, zodat u niet dat hier op de HTC 10. HTC verklaard dat de HTC 10 heeft een IP53 rating, wat betekent dat het bestand te spuiten, regen, mist, en andere typische vindt dagelijks gebruik. Niet dunk het, zwemmen met het, of neem een ​​douche met het. Het is vrij veel gewaardeerd om een ​​nies te overleven en dat is het wel.

Processor: Qualcomm Snapdragon 820 2,2 GHz quad-core; display: 5,2 inch 2560 x 1440 pixels resolutie Super LCD 5 gebogen-edge Gorilla Glass, Besturingssysteem: Android 6 Heemst met HTC Sense, geheugen: 4 GB; Opslag: 32GB / 64GB intern met microSD-kaartslot, Camera: 12 megapixel achter UltraPixel 2 met f / 1.8 en front 5 megapixel met f / 1.8 en beide met OIS; Andere: BoomSound Hi-Fi Edition stereo speakers en Dolby audio-4, USB Type-C, Bluetooth 4.2 met aPTX, 802.11 a / b // g / n / ac WiFi, front vingerafdrukscanner, NFC, GPS + GLONASS; Batterij: 3000 mAh met Quick Charge 3.0 via een USB type-C, Afmetingen: 145,9 x 71,9 x 9 mm en 161 gram

Terwijl we zie gekke commercials beroemdheden dumping champagne op de Galaxy S7, waterbestendigheid ratings over het algemeen van toepassing op vers water dus wees voorzichtig met uw apparaat. Ik kijk naar waterbestendigheid als een functie om gemoedsrust dat mijn telefoon een toevallige dunking of iets dergelijks, en niet als een groen licht om te gaan duiken met mijn telefoon kon overleven te bieden. Deze vlaggenschepen zijn te duur om honderden dollars risico als een zeehond dus mislukt voorzichtig bij het gebruik van de telefoon in ongunstige omstandigheden.

De achterste camera maakt gebruik van UltraPixel 2 technologie, die een pixelgrootte van 1.55μm betekent. De UltraSelfie (aka front-facing) 5 megapixel camera heeft een pixelgrootte van 1.34μm en heeft OIS ook. OIS in een front-facing camera is een eerste in de industrie, die we gewend zijn van HTC.

Ik geef toe dat ik ben een sucker voor een fantastische hardware en als ik kijk naar de uitgebreide collectie van smartphones op, in en rond mijn bureau is er niets dat de pasvorm en afwerking van de HTC 10. kan tippen Van de gladde, naadloze 2.5D glas aan de knappe afgeschuinde randen aan de voorzijde en terug naar de geribbelde knop en foutloos aluminium uni-body design ik kan niet alles wat ik niet graag over de hardware van de HTC 10. de Galaxy S7 Edge vinden heeft ook een geweldig ontwerp , maar vingerafdrukken me gek op de glanzende glasoppervlak rug.

De HTC BoomSound speakers HTC, afgezien van het peloton over de afgelopen paar jaar, dus ik ben blij dat HTC zien zijn BoomSound op de HTC 10. In plaats van het opofferen van de lengte aan de voorzijde om grote geluid kamers, HTC geïnnoveerd maken en onder meer de top stereo luidspreker in de handset luidspreker die werkt om zich te concentreren op de treble (tweeter), terwijl de bodem gerichte luidspreker biedt de bas-element (woofer). Je eindigt met een geweldig stereo BoomSound ervaring die is moeilijk te verslaan.

Zelfs beter dan de HTC BoomSound speakers, voor mijn gebruiksscenario’s, is de actieve versterker hoofdtelefoonaansluiting. Audio is gewoon prachtig via de hoofdtelefoonaansluiting en ik heb nog een ander apparaat met een dergelijke hoge kwaliteit en extreme volume te horen. Je krijgt ook aptX ondersteuning voor audio via de Bluetooth-verbinding.

Je zou denken dat met dergelijke uitzonderlijke geluidskwaliteit dat u hetzelfde zou ervaren met telefoontjes. Toch vond ik dat, terwijl de bellers zijn duidelijk aan de andere kant via de telefoon headset luidspreker, volume aanzienlijk druppels op de evaluatie HTC 10. Vrienden van mij in het Verenigd Koninkrijk stelde het geluid is zeer luid en duidelijk dus ik deed wat testen. Het blijkt dat het uitschakelen van Volte leek de laag volume probleem te corrigeren voor mij en bellers nu goed klinken.

Een lezer vroeg me ook om de HTC 10 met de Galaxy S7 Edge vergelijken op het gebied van RF-signaal. Ik ben blij te kunnen melden dat de HTC 10 overeenkomt met de dBm lezingen van de S7 Edge, die zowel beter dan wat wordt gerapporteerd over de Apple iPhone 6s Plus zijn.

HTC ging met een kleiner 5,2 inch display, maar voor het eerst is besloten verder te gaan dan 1080p met de 2560 x 1440 scherm. De Super LCD 5 ziet er fantastisch uit en 5.2 inch is perfect voor te glijden in je voorste broekzak. Kevin Tofel en ik hebben gesproken over onze voorkeur voor 1080p weergegeven als het een besparing op levensduur van de batterij bedoeld, maar met de huidige display-technologie en de processor tuning ik weet niet zeker of er veel van een verlies in te gaan met een hogere resolutie display.

Elke knop, openen en kaartslot is verfijnd tot in de perfectie en in tegenstelling tot het gebrek aan verfijning in de G5, is de HTC 10 zeer goed ontworpen en gemonteerd. De vroege productie Unlocked editie Ik ben het testen is onberispelijk en ik kon niet gelukkiger zijn met de hardware.

Het is verfrissend om zo’n massief stuk hardware dat is niet een vingerafdruk magneet, die niet verwijderbaar stukken die niet helemaal bij elkaar passen heeft, of mixen van verschillende materialen in een lukrake manier te hebben.

De HTC 10 is een beetje glad in de hand, maar de afgeschuinde randen bijdragen aan het creëren van een stevige vlakke ondergrond in de buurt van het apparaat dat me helpt grip in mijn hand. De achterkant is gebogen als een Moto X, zodat het goed past in de hand ook. De rug afschuining en de voorste afschuining geven de indruk dat de telefoon is dunner dan het eigenlijk is wanneer rustend op een bureau.

HTC ging met een USB type-C bottom-poort, inclusief ondersteuning voor Quick Charge 3.0-technologie, zodat u snel kunt opladen. In eerste instantie was ik teleurgesteld want ik heb zo veel microUSB kabels, maar USB Type-C is de toekomst en het is handig om te kunnen gewoon aansluiten zonder zorgen over welke kant naar boven. Ondersteuning voor QC 3.0 is ook geweldig om te zien als je kunt klap op de vuurpijl nog sneller dan QC 2.0-technologie.

Ik krijg een uitstekende levensduur van de batterij met de HTC 10, meer dan ik heb gezien met de meeste andere moderne Android-smartphones. Ik duw mijn telefoon elke dag hard en ik ben het vinden van de HTC 10 is zo goed presteert als mijn iPhone 6s Plus, dat is de huidige koning van de levensduur van de batterij over mijn apparaat collectie. Het helpt dat de HTC 10 heeft Heemst met zijn Doze standby power management ook.

De vingerafdruk scanner is verlichting snel en heeft feilloos uitgevoerd voor mij de laatste paar weken. Ik ben een grote fan van het gebruik van het ingesprongen gebied in plaats van een knop. Ik heb ook liever met mijn vingerafdruk-scanner op de voorkant waar ik de telefoon kunt ontgrendelen, terwijl de vergadering op een bureau.

HTC is de lancering van de HTC-10 met Hi-Res stereo bekabelde oortelefoon en de zaak HTC Ice View. Sommige landen zullen de koptelefoon in de retail-pakket te krijgen, maar dat is niet het geval voor Amerikaanse klanten. Ik bracht een dag met de koptelefoon en ze doen klinken geweldig, maar ik vond ook de HTC Active koptelefoon fijne performers ook. De Hi-Res degenen bieden buitensporige bass terwijl de Active model is beter in balans.

De zaak Ice View is een matte afwerking siliconen case met een voorflap. Leg de HTC 10 binnen en sluit de voorklep om de zaak te activeren. Wanneer u druk op de knop krijgt u een koele neon kijkje klok en het weer pictogram. Zoals meldingen komen zie je ze verschijnen op de cover, via het scherm te voeden. Terwijl het laatste geval was cool met 8-bit grafische, de nieuwe is nog functioneel. U kunt vegen om toegang te krijgen tot uw oproep log en bellen ook. U kunt ook vegen twee keer om de camera te starten en zelfs foto’s nemen door de Ice Bekijk case.

De HTC 10 lanceringen met Android Marshmallow en HTC Sense. U zult niet meer zien een versienummer in verband met HTC Sense ook niet. Gelukkig, HTC Sense is licht op de HTC 10 zodat je niet de Sense widget die eerder op de HTC One M9 of de andere voorgestelde apps icon gelanceerd zien. Er is niet veel hier, dat is anders dan een voorraad ervaring, tenzij je in de thema’s.

Thema’s zijn een koele en leuke manier om je toestel te personaliseren en het onderscheiden van alle andere telefoons. Het is moeilijk om het apparaat aan te passen vandaag als iOS en Android beginnen op dezelfde wijze te laten functioneren. HTC omvatte een nieuwe thema element genaamd Freestyle waarmee u stickers of snelkoppelingen naar toepassingen buiten een raster geplaatst op het startscherm panelen te gebruiken. U kunt zelfs verstoppen de naam van de app in verband met de sticker, zodat iemand het oppakken van uw thema HTC 10 zal geen idee wat apps worden geassocieerd met de stickers hebben.

U kunt nog steeds vegen om NewsRepublic-feed data waar we vroeger HTC BlinkFeed zien te bekijken. Net als voorheen, kunt u ook uitschakelen dat home-scherm panel ook.

HTC hard gewerkt om herhaling van apps te verminderen, die veel smartphone-liefhebbers die een hekel te zien fabrikanten bieden doublures in apps zal bevallen. HTC is met behulp van de dialer, messaging app, klok / weer nut en Sense startscherm en het is het gebruik van Google Chrome, Google Fit, Google Keep, en Google Docs / Dia / Sheet in plaats van andere toepassingen. Google Foto’s wordt ook gebruikt voor foto’s, omdat het nu ondersteunt RAW-beelden, maar ik persoonlijk vond de HTC fotogalerij meer nuttig zijn voor het bewerken van foto’s op de weg te zijn. U kunt vele HTC apps direct downloaden uit de Google Play Store voor het geval u liever met behulp van hen.

Gezien de geavanceerde camera opties, HTC heeft een eigen camera-app met snelle toegang tot Zoe Camera, Pro-modus, hyperlapse, slow motion, en nog veel meer. HTC heeft altijd goed gedaan met camera-software en het is weer zeer functioneel op de HTC 10.

Zoals ik in de HTC release aankondiging vermeld kun je de HTC 10 preorder nu van de HTC.com website voor $ 699. Dit krijg je een 32GB HTC 10 met de Uh Oh plan van één jaar bescherming en geen carrier bloatware.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen zal de beschikbaarheid en de prijzen in de komende weken te delen, maar het is interessant om op te merken dat AT & T niet was opgenomen in de lijst van vervoerders en het nooit kwam naar buiten met een persbericht na de HTC 10 aankondiging. Misschien HTC was moe van AT & T bloatware en wilde niet tot een compromis over de HTC 10-ervaring.

De concurrerende vlaggenschepen voor de HTC 10 zijn de Galaxy S7 op $ 649, Galaxy S7 Edge op $ 779, LG G5 op ongeveer $ 630, de iPhone 6 op $ 649, en de iPhone 6s Plus op $ 749. Houd in gedachten deze twee iPhone prijzen zijn voor het 16GB model dat niemand ooit zou moeten kopen. De HTC 10 is geprijsd beter dan een 64GB iPhone en concurrerend met andere Android vlaggenschepen.

Toen ik de HTC 10 voor het eerst gehouden een paar weken geleden wist ik dat HTC nog steeds serieus concurreren in de Android ruimte. De HTC 10 voelt heerlijk in de hand en ik ben een fan van de grote afgeschuinde achterkant, geribbelde uit-knop, naadloze 2.5D glas, en de rest van het ontwerp.

De audio-ervaring via de hoofdtelefoonaansluiting is gewoon prachtig en er geen ander apparaat kunt vergelijken. Als het gebruik van uw smartphone als uw muziekspeler voor u belangrijk is, dan moet je opraken en bestel de HTC 10 op dit moment. Als je naar muziek luisteren zonder koptelefoon, het is heerlijk om de terugkeer van de HTC BoomSound stereo speakers te zien. HTC deed het op een unieke manier die eindigt klinkt hij geweldig.

De camera hardware met de UltraPixel 2 lens ziet er geweldig uit op papier, maar ik ben nog steeds te zien output die is niet zo goed als de nieuwste Samsung, LG, Apple en smartphones. Foto’s zijn goed, maar de hardware moet in staat zijn om ons nog betere resultaten. In het bijzonder, zie ik het licht in beelden blazen delen van het beeld in sommige situaties. Ik heb kunnen ook vangen prachtige foto’s, maar het is niet zo naadloos om goede foto’s vast te leggen zoals het is met een Galaxy S7 of LG G5. Software tweaks kan de camera te verbeteren en ik weet zeker dat we een aantal releases snel te zien van HTC.

Ik was niet zeker wat te verwachten van HTC dit jaar na een ruwe 2015, maar ik ben erg blij met de HTC 10 en ik ben zo enthousiast over het als ik was met de HTC One M7. Ik vooraf bestelde mijn eigen carbon grijs model op dinsdagavond, met behulp van de $ 100 HTC loyaliteit kortingscode Ik werd gestuurd vanwege mijn vorige HTC aankopen.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

bestek

Hardware

Accessoires

Software

Prijzen en concurrentie

Dagelijks gebruik ervaringen en conclusie

HTC 10 (topaas goud)