HP, VMware plannen verdere productintegratie

HP en VMware van plan om te ontwikkelen en op de markt een reeks van intrusion prevention security producten, in een samenwerking die voortbouwt op bestaand werk.

De hardware maker en virtualisatie bedrijf zei dinsdag dat ze gericht zijn op TippingPoint Intrusion Prevention System (IPS) scala van producten HP’s af te stemmen op VMware virtualisatie security vShield en het beheer van vCloud Director pakketten passen.

De bedrijven zei dat de integratie zal toestaan ​​security management uit te breiden in fysieke en virtuele IT stapels, en laat IT-professionals voor het automatiseren van “het proces van scannen, het identificeren van bedreigingen en het blokkeren van aanvallen” over deze gebieden, HP zei in een verklaring.

Lees meer van “HP en VMware plannen verdere productintegratie” op de website van het Verenigd Koninkrijk.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia