HP speelt de prent app spel; Zult u kopen in ‘Printing 2.0’?

Hewlett-Packard op dinsdag onthulde een “print app” marktplaats waar consumenten gespecialiseerde inhoud sans een PC kunt afdrukken. HP kondigde ook een schare van partnerships met AOL, Flickr, Disney en anderen en een App Studio portal.

Een prent app is lichtgewicht software die is ontworpen om te werken met HP’s high-end printer. Deze apps kunt u aangepaste inhoud te printen zonder pc. HP noemt het afdrukken 2.0 (zie verklaring FAQ) en een speeltuin printer.

De grote vraag: Wilt u druk apps gebruiken? Deze apps zullen custom content te leveren. Zo zal Disney Online kleurplaten bieden, Flickr zal leden toestaan ​​om foto’s direct vanaf een printer en cbsnews, zuster-site van de website af te drukken, zal opleveren 60 Minutes transcripties, samen met andere items.

HP zei dat zijn doel is om aangepaste Web Printing toestaan ​​van overal. Deze afdrukopties apps zal werken met nieuwe PhotoSmart en TouchSmart printers van HP. In een verklaring, HP’s Vyomesh Joshi, executive vice-president van HP’s printing unit, zei dat 50 procent van alles wat gedrukt is afkomstig van het web apps zo zinvol.

In deze Print 2,0 visie, HP probeert te maken afdrukken van meer community gericht door het inbedden van items zoals de Tabbloid publishing dienst met AOL en samen met Flickr. Natuurlijk, de echte wedstrijd is voor printers verkopen.

HP Photosmart Premium printer met TouchSmart Web loopt u $ 399. Tot nu toe, deze afdrukopties apps werken alleen op de $ 399 printer. Andere draadloze printers, variërend van $ 129 tot $ 199 zal beschikbaar zijn.

Het grotere plaatje hier is dit: Printing is een cash cow voor HP, maar het is er een die kan strijden in de toekomst. Simpel gezegd, mensen kiezen om foto’s te publiceren online op sites als Facebook. Dat feit betekent dat HP verkoopt minder inkt.

In een notendop, HP heeft behoefte aan een app-printer ecosysteem om u aan te moedigen om meer te drukken. laatste kwartaal van HP’s bleek dat de trends in de drukkerij.

Sam Diaz verklaart de bewegende delen in deze video.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september