HP duwt IT als enabler van biz succes

SINGAPORE – Met de huidige infrastructuur oud en achterhaald, IT-managers zien de noodzaak om te upgraden naar nieuwe technologie, maar vele gezicht belemmeringen om dit te doen, volgens een onderzoek uitgevoerd door Hewlett-Packard.

Deze IT-professionals zeiden dat ze erkennen de noodzaak van verandering en 73 procent van de respondenten van mening technologie was de sleutel tot het bedrijfsleven en de overheid innovatie, de studie bleek. Sommige 76 procent gewezen op de noodzaak van technologie worden ingebed in diensten voor bedrijven om succesvol te zijn, de enquête gevonden.

De wereldwijde enquête, die 560 senior IT-managers in 17 landen, waaronder vijf in de regio Azië-Pacific ondervraagden, onthulde ook dat 22 procent van de workloads van hun organisatie waren op mainframes en bijna 20 procent werden aangewezen om te worden verplaatst uit deze systemen.

Bijna de helft van de respondenten zei dat ze ervaren belemmeringen te wijzigen of de klantenservice te verbeteren als gevolg van de veiligheid beperkingen.

Sprekend op een persconferentie hier Dinsdag Kelly Tan, vice president en managing director van HP Singapore, zei veiligheid blijft een top zorg voor bedrijven als aanvallen komen vaak over “wat als” hypothetische situaties, wat resulteert in ongewenste gevolgen hebben, zoals geld-verliezende downtime en slechte publiciteit.

In antwoord op vragen over de uitdagingen ondernemingen worden geconfronteerd, Tan legde uit dat legacy-systemen blijven de grootste wegversperring tot verbetering van de moderne technologie evenals “IT wildgroei”, waarbij managers hebben meestal te maken met meerdere leveranciers dat is een tijdrovende en vermoeiende inspanning.

Echter, IT-managers erkennen dat voor hun bedrijven om concurrerend te blijven, technologie moet een enabler die in de workflow wordt gebouwd, iets dat hen in staat stelt om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en ambachtelijke passende strategieën te maken, merkte ze.

Met deze gedachten, zei ze HP gelooft dat haar nieuwe reeks geïntegreerde aanbod hebben de mogelijkheid om te helpen bedrijven omarmen IT-uitdagingen in een handige en kosteneffectieve manier. De IT-leverancier “Instant On Enterprise” strategie brengt producten en diensten, zoals HP’s converged infrastructuur kondigde vorige maand, evenals de toepassing transformatie, enterprise security, informatie optimalisatie en hybride levering samen.

Om bedrijven beter in staat te stellen cloud-diensten vast te stellen, de verkoper is ook het aanbieden van bedrijven de flexibiliteit van het werken met traditionele, private en publieke clouds die het beste bij hun werking model, Tan zei.

De markt gebracht onder de “Hybrid Delivery” merk, zei ze HP consultants zullen klanten op basis van workloads van hun organisatie te adviseren en een passende service delivery model te introduceren.

Ze legde uit dat veel IT-managers in Singapore zijn enthousiast over de cloud te krijgen zoals het is “de hot thing” in de technologische wereld op dit moment. “Er is al veel belangstelling op dit gebied en leidinggevenden zijn spoort ons aan onze cloud-aanbod snel te lanceren,” aldus Tan.

Ze zei dat bedrijven nog steeds actief is op legacy-systemen waren op zoek naar de cloud als een manier om “haasje-over” de overgang naar nieuwere technologie. Als teken van hun gretigheid om te transformeren, onthulde ze dat veel HP klanten de leverancier voor een voorsprong had benaderd.

Veel klanten zeggen dat ze willen veranderen, maar ze weten niet hoe, “aldus Tan.” Ze vragen wat wij voor hen kunnen doen.

Ze voegde eraan toe dat in de huidige steeds meer verbonden wereld, CIO’s niet langer alleen te beheren IT-infrastructuur, ze zijn ook de opdracht om de besluitvorming informatie aan CEO’s te verstrekken. Daarom systemen die in staat zijn om zakelijke informatie te verstrekken en> analytics zullen cruciaal drijvende krachten in de nabije toekomst zijn, merkte ze.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s