Hoe Microsoft verwacht fitness band past in de nieuwe wearables game plan

Geruchten over een komende Microsoft SmartWatch zijn circuleren al een tijdje. Met ingang van een paar maanden geleden, dat, SmartWatch “klonk meer als het een fitness-band zou zijn.

Op 19 oktober, Forbes herbevestigd zijn eigen en Windows SuperSite van berichten dat de eerste van de nieuwe wearables Microsoft’s keek naar een fitness band, niet een volledig uitgeruste horloge. Volgens de laatste berichten beweren dat de komende Microsoft fitness band kon beschikbaar voor aankoop dit vakantieseizoen zijn. (Of in ieder geval door het einde van dit jaar, als Microsoft kan de eenden op een rij.)

De dagen van sterk geïntegreerde, one-brand-fits-all computers zijn snel einde, en de uitdaging voor de resten is om te slagen waar hun afstamming is mislukt. Maar is toch de grootste split te komen?

Een terzijde verwant: eagled-eyed lezer Erdim Tanyeri gespot wat al dan niet een prototype van de Microsoft fitness band tijdens de “Agenten van Shield” tv-show op 7 oktober (zie de afbeelding hierboven ingesloten.) Hij merkte op dat deze bijzondere show is voorzien van vaak Microsoft-producten, met inbegrip van oppervlakken en Lumias. Ik heb geen idee of het fitnesscentrum band zag hij iets Microsoft verstrekt aan de studio, maar op zijn minst, het biedt een idee van wat een Microsoft fitness band eruit zou kunnen zien op basis van eerdere tips en lekken.

Ik hoorde eerder deze zomer dat Microsoft werd herdenken wat de eerste nieuwe draagbare apparaat zou moeten zijn. In plaats van all-in met nog een andere volledig uitgeruste, me-too SmartWatch gericht op de massa’s, het bedrijf leunde meer naar een meer gerichte apparaat aantrekkelijk voor een beperkt publiek.

Het gerucht gaat dat de Microsoft fitness band niet werkt alleen met Windows Phone, maar ook met iPhones en Android-telefoons. Dat klinkt logisch, gezien de nieuwe Microsoft’s cross-platform te duwen.

Het is de Microsoft kant van de wearables vergelijking die mij het meest interesseert, echter. Ik verwacht de komende fitness band om een ​​Windows-kern binnen het apparaat, aangezien Microsoft execs aandringen dat Windows 10 zal lopen “overal”, wat betekent van de kleinste internet der dingen apparaten, tot datacenter servers.

De Operating Systems Group-team van Microsoft is het bouwen van een gemeenschappelijke set van graphics, gaming en mediaconsumptie / diensten voor het creëren dat zal werken op pc’s, tablets, telefoons, Xbox consoles en wearables. Ik zou veronderstellen dat er een gelijkaardige druk op de ontwikkeling van het huis om ontwikkelaars in staat om toegang te krijgen tot een gemeenschappelijke set van tools en programming interfaces om apps te bouwen voor al deze verschillende Windows-platformen (in de mate dat de UI / form factor toelaat).

De Apple Watch is geen nieuw idee – tech reuzen hebben geprobeerd om smartwatches goed voor meer dan een decennium te krijgen. Neem een ​​rondleiding van de vroegste smartwatches de allerlaatste.

Vergeet niet, Microsoft onlangs nieuw leven ingeblazen ots MSN.com portaal. De vernieuwde Health en Fitness verticale op MSN.com stelt gebruikers in staat om hun dagelijkse voeding inname journaal te houden, volgen hun cardio-oefening, een run met de GPS-coördinaten op te nemen (op GPS-enabled telefoons), volgen hun gewicht en trappen, te analyseren historische dieet, lichaamsbeweging en andere gegevens, en op te slaan favoriete voedsel en oefeningen. Microsoft HealthVault is niet langer nodig om te synchroniseren op verschillende apparaten voor de Health & Fitness app. Maar Microsoft functionarissen zeiden dat ze zijn niet van plan uit te faseren HealthVault, dat is een dienst waarbij gebruikers hun medische gegevens kunnen opslaan.

(Er is een interessante cloud-verbinding ook hier de nieuwe MSN.com wordt met behulp van de;.. Azure NoSQL service, bekend als DocumentDB, als kernelement van de gebruiker Data Store Health en Fitness is een van de eerste van de nieuwe MSN. com verticals gaat live op Azure DocumentDB.)

MSN besloten om Azure DocumentDB gebruiken als kernelement van UDS. Health en Fitness is een van de eerste MSN verticals gaat live op Azure DocumentDB met de nieuwe MSN lanceren. De andere MSN verticals zal binnenkort beginnen met een bijgewerkte UDS architectuur gelaagd op de top van Azure DocumentDB.

Ik heb gehoord van mijn contacten die Microsoft heeft ook gewerkt aan wat er zou kunnen zijn tweede draagbaar zijn. intern bekend als “Project B,” dit klinkt alsof het een gaming helm zal zijn als en wanneer het eindigt binnenkort op de markt. (Patent aanvragen van Microsoft voor een dergelijke helm dateren uit 2012.)

Ik kon Microsoft zien het aanbieden van haar gekletst fitness band en gaming helm als onderdeel van de verschillende bundels met zijn Xbox en / of haar Windows Phones / Surface tablets. Dat zou een gezondere strategie te zijn, voor mij, dan nog alleen het bouwen van een ander SmartWatch dat biedt de gebruikers weinig ze kunnen niet doen vandaag alleen met hun smartphone …

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Vóór de iWatch: Een geschiedenis van smartwatches, in beeld