Hoe je gratis goodies van de Chromebook krijgen

De nieuwe, grote ARM-powered Samsung Chromebook, kwam met twee grote gratis aanbiedingen: 100GBs aan gratis opslagruimte op Google Drive voor twee jaar en 12 gratis Gogo in de lucht, Wi-Fi passeert. Met een gecombineerde lijst prijs van $ 269, dat betekent dat als je het koopt, ARM Chromebook vandaag op $ 249, ben je eigenlijk om $ 20 terug,! Dat is mijn soort deal. Hier is hoe je het krijgen.

Log in op uw Chromebook. Het hoeft niet naar de net vrijgegeven zijn, Chromebook ARM. De gratis opslagruimte deal zijn ook beschikbaar voor u als u gebruik maakt van een, Samsung Chromebook Series 5 550, of het bureaublad Samsung Chromebox Series 3. Als u een oudere Chromebook, zoals een Cr-48, Acer AC700, of Samsung Chromebook Series 5 bent u pech. U kunt ook niet deze aanbiedingen als je Chrome OS uitvoert op een gewone PC -darn it!

De Chromebook 2012 Gallery

Vervolgens, als dat nodig is, laat uw Chromebook update naar de laatste editie van de Linux-gebaseerde Chrome OS. Om de Google Drive-deal je nodig hebt om te draaien op zijn minst Chome OS 23.

Helemaal klaar? Klik dan op het Google Drive-aanbieding pagina. Google zal dan controleren om te zien of u een real-deal Chrome OS-apparaat, en een paar minuten later zult u uw 100GBs gratis opslagruimte hebben voor de komende twee jaar.

Gebruik geen leuke ideeën over het krijgen van 200GBs door het kopen van twee Chromebooks niet krijgen. U kunt alleen maar een enkele gratis 100GBs opslagruimte per Google-account. U kunt ook niet de opslagruimte over te dragen aan het account van een buddy.

Wat gebeurt er met uw bestanden aan het einde van de twee jaar? Niks. Ze zijn er nog steeds en je kunt ze nog steeds gebruiken. Komen die dag om meer bestanden naar uw Google Drive toe te voegen, moet je meer opslagruimte te kopen. Op dit moment, zal Google laat je te kopen tot een mind-bindend 16 terabytes.

Zodra u de gratis opslagruimte die u kunt natuurlijk, gebruik het op al uw apparaten met een Google-account. Dus, bijvoorbeeld, heb je ook toegang tot al uw bestanden op uw conventionele pc, een Nexus & tablet, wat dan ook.

De 12 gratis Gogo in-air Internet WI-FI passeert kan worden gebruikt door ARM Chromebook en Chromebook 550 gebruikers. Gogo is momenteel beschikbaar op ongeveer 1.500 vliegtuigen op Air Canada, AirTran, Alaska Airlines, American, Delta, Frontier, United, US Air en Virgin America. Gogo prijzen variëren, maar een dagkaart is nu beschikbaar voor $ 12,79.

Zet het allemaal samen en je krijgt een geweldige deal en nog twee goede redenen om een ​​goede laptop te krijgen.

 verhalen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

Review: De ARM-powered Samsung Chromebook; Nieuwe Samsung Chromebook en Samsung Series 5 550 head-to-head; Computing’s low-cost, Cloud-centric toekomst is geen science fiction, nieuwe Samsung Chromebook: ARM processor en $ 249; De Google Chromebook, plotseling, is een onderneming Contender; Koop een nieuwe Chromebook voor $ 249, maar krijgt $ 269 in dienst waarde uit Gogo en Google Drive; Zal een Chromebook worden uw volgende pc?

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen