Hier komen de hybriden

Tabletten zijn veelzijdig en kan worden gebruikt bij de uitoefening van productieve taken, maar ze zeker het voordeel van een goed toetsenbord nodig af. De hybride vorm brengt het beste van twee werelden eigenaar van de tablet, de mogelijkheid om de tablet zoals ontworpen met de mogelijkheid van het aansluiten van een toetsenbord voor tekstinvoer. De gespleten persoonlijkheid van Windows 8 heeft een aantal bedrijven van plan om hybrides op de markt te brengen.

Hoe onderscheidt de hybride behalve de converteerbare notebook oud is de mogelijkheid om de tablet (scherm) van het toetsenbord (laptop) los. Dit zorgt voor een normale tablet gebruikerservaring zonder het gewicht / volume van het toetsenbord zoals het geval is met veranderbaar notebooks dat het scherm omlaag draaien om het toetsenbord te verbergen.

De Asus Transforme r begonnen met de recente hybride trend op het Android-platform met zijn innovatieve laptop dock dat de iPad-achtige tablet verandert in een volledige laptop. Het voegt een volledig toetsenbord, trackpad, en de tweede batterij die tot 20 uur uit de buurt van een stopcontact.

Microsoft is klaar om Windows 8 release in slechts een paar weken. De baanbrekende volgende versie van Windows is ontworpen om zowel tablets en laptops even goed te behandelen. Het bedrijf schokte iedereen met de aankondiging van zijn eigen hardware lijn, de Surface tablets. Wat stelt de Surface onderscheidt van andere tablets is de innovatieve toetsenbord geval dat de tablet verandert in een laptop.

De Surface is een hybride bedoeld om gebruikers in staat om het volledige voordeel van Windows 8 te krijgen, een vleugje tablet om te profiteren van de nieuwe Windows 8 apps en een laptop om oudere Windows-apps die een muis en toetsenbord nodig hebt lopen. Microsoft de lat voor de hybride, en andere bedrijven in de rij staan ​​hun eigen modellen voor later dit jaar.

HP is blijkt uit de Envy x2 (zie afbeelding bovenaan artikel), een 11,6-inch Windows 8 tablet die wordt geleverd met een laptop dock. De x2 in het dock ziet eruit als een laptop in alle opzichten, terwijl de tablet is een dunne leisteen met een Clover Trail processor. Het hele pakket weegt ongeveer 3 pond, met de tablet alleen ongeveer 1,5 pond. HP is van plan om de x2 beschikbaar op tijd voor de feestdagen hebben tegen een prijs wordt later bekend gemaakt.

Dell is wervend de XPS 10, een 10-inch tablet met laptop dock. Het is meer draagbare dan de grotere HP en Dell is nog niet het delen van de uitgebreide hardware specificaties. Het moet later dit jaar beschikbaar zijn op een niet bekendgemaakte prijs. (Zie de XPS 12 op de bovenstaande link, een ongewone cabrio met een roterende scherm).

Lenovo is actief in de Android tablet ruimte en blijft dat met de komende IdeaTab S2110. De 10,1-inch Android-tablet zal combineren een IPS-scherm met optionele keyboard dock doet denken aan de Transformer-model te maken voor een hybride met een mobiele OS. De S2110 met een toetsenbord dock zal u terug $ 499.

Asus zal de verkoop van een Windows 8 lijn van hybriden vergelijkbaar met de Android Transformer lijn. De Vivo Tab zal komen in zowel een 11,6-inch en 10,1-inch modellen zijn voorzien van de keyboard dock die is geperfectioneerd met de Transformer. Pricing is niet bekend op dit moment.

Dit zijn ongetwijfeld slechts de eerste van de stormloop van hybriden binnenkort op de markt. Het tweeledige karakter van Windows 8 leent zich voor de hybride apparaat, in te spelen op zowel de druk op de knop en het toetsenbord / muis-ingang.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset