Hier is hoe Microsoft’s Surface as a Service leasing programma werken

Meer dan een maand geleden, Microsoft ambtenaren aangekondigd “Surface as a Service ‘, een nieuwe lease-programma voor de Surface-apparaten, maar het gaf vrijwel geen details over hoe het programma zou werken of wat de klant kan verwachten.

Deze week, Microsoft ambtenaren gaven me met meer details over Surface as a Service, die het bedrijf beschouwt als onderdeel van Microsoft’s Surface Enterprise Initiatief (SEI) zijn. SEI, zoals ambtenaren beschrijven deze dagen, is “gericht op het brengen van een familie van premie, productieve apparatuur voor bedrijven van elke omvang, via strategische partners en programma’s”.

De grootste schok? Microsoft is pinning premium prijskaartjes aan de nieuwe hardware.

Surface as a Service kunnen zakelijke klanten betalen maandelijks aan bepaalde oppervlakte apparaten, accessoires, software, services en support leasen. Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) partners die Surface geautoriseerde distributeurs en resellers zijn degenen bevoegd Surface te verkopen als een service, het is niet direct beschikbaar bij Microsoft. (Na verloop van tijd zal meer resellers kunnen Surface bieden as a Service, als goed.)

De eerste CSP te worden gemachtigd om Surface te verkopen als een service is ook, dat, als onderdeel van haar “Workplace as a Service Solutions” -programma, zal Surfaces biedt met Office 365 en andere proprietary software, plus de financiering. Distributeur Ingram Micro kondigde eerder deze maand het zou ook bieden Surface as a Service in het Verenigd Koninkrijk.

Gebruikers kunnen kiezen voor 12-, 24- of 36-maand Oppervlakte leasingcontracten. Elke bundel wordt geconfigureerd voor de klant met een mix van apparaten, software en ondersteuning. Op een minimum, alle bundels bevatten Office 365, een Surface-apparaat en accessoires, en een maandelijkse factuur.

Hier is wat in aanmerking komt voor opname in een Surface as a Service bundel: oppervlakte Book, Surface Pro 4, Oppervlakte accessoires, Office 365, Windows 10, ISV-software, en klantenservice. Microsoft Volledig voor Enterprise is ook beschikbaar voor klanten via Microsoft commerciƫle resellers en kan worden opgenomen in een Surface as a Service aanbod.

“Prijs is afhankelijk van de componenten in het aanbod en de duur van het abonnement. Het programma is ontworpen om buigen te werken voor elke klant, zodat alle componenten bedrijven moeten hun eindgebruikers ondersteunen de eenvoudigste en volledige manier “volgens Microsoft ambtenaren.

De Surface as a Service-programma is anders dan Surface Membership programma van Microsoft in een aantal belangrijke manieren.

De Surface Membership Program is een Amerikaanse enige dienst verkocht via Microsoft winkels. Microsoft is touting het als “een goede optie voor kleine bedrijven die de voordelen van in-store ondersteuning willen”. Surface Het lidmaatschap biedt klanten Surface-apparaten en een speciale steun aanbieden via een maandelijkse factuur voor 12-, 24-, en 30-maanden abonnement periodes.

Surface lidmaatschap niet de mogelijkheid van uitbreiding van de inschrijving met Microsoft cloud services en ISV oplossing te bieden. Surface as a Service-programma wordt niet uitgevoerd via Microsoft winkels. “Surface as a Service omvat een bredere, meer aanpasbare set oplossingen, programma’s en diensten, en is wereldwijd beschikbaar”, aldus functionarissen van het bedrijf.

Microsoft Surface touting as a Service als een manier voor klanten in staat om er zeker van dat ze het uitvoeren van het nieuwste model Surface-apparaten, evenals een optie voor schaalvergroting (en dan krimpen) het aantal apparaten die ze gebruiken, wanneer nodig.

Op dit moment ben ik nog steeds horen van Microsoft zal geen nieuwe Surface apparaten dit jaar. Bijgewerkte versies van bestaande Surface apparaten met snellere chips zijn een mogelijkheid. Microsoft ambtenaren niet commentaar op wanneer en of ze nieuwe apparaten zullen toevoegen aan de Surface-opstelling.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

ed Bott

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen