Heb je een Mac die zich niet gedraagt? Probeer deze tips voor probleemoplossing

Als het gaat om het oplossen van problemen, ik probeer altijd de eenvoudigste dingen eerst, en deze twee trucs zijn succesvol geweest in het oplossen van ongeveer 90 procent van de Mac-problemen die ik heb ontmoet.

Ik heb deze gebruikt om een ​​breed scala aan bizarre Mac problemen op te lossen, variërend van slechte prestaties en systemen niet te willen opstarten (of die het nemen van een lange tijd om op te starten), om de fans te lopen gekke of het scherm zijn leeg.

De volgende is informatie die alle Mac-eigenaren moeten weten, en kan helpen voorkomen dat u dat u een onnodige reis naar een genie te zien bij de dichtstbijzijnde Apple Store.

Reset SMC (System Management Controller)

Deze tip kan een hele reeks van Mac problemen op te lossen. Maar hoe ga je over het doen van het hangt af van welke Mac je hebt

Apple leidt eigenaren door middel van een hele lijst van dingen te proberen voordat het resetten van de SMC, maar aangezien er lijkt niet aan een nadeel aan dit te doen, en het is eenvoudig te doen, heb ik de neiging om gewoon te springen direct naar geven het een gaan.

Reset PRAM (Parameter RAM)

Hier is nog een tijd waar een extra arm van een assistent van pas komt. Om de PRAM je nodig hebt om naar beneden te houden COMMAND en OPTION en P en R ingedrukt terwijl u op het systeem te resetten. Houd het ingedrukt houden van de vier knoppen tot je hoort je Mac uit te stoten de “Walle” opstartgeluid voor de tweede keer.

Als je het vinden dat dit niet werkt, dan moet u mogelijk een van beide loskoppelen al uw USB-apparaten of, als u gebruik maakt van een Mac met een draadloos toetsenbord, moet u mogelijk old-school te gaan en gebruik maken van een bedraad toetsenbord (any USB-toetsenbord zal werken met een Mac, het is gewoon niet zo stijlvol). Zodra je klaar bent kunt u teruggaan naar uw bedraad toetsenbord.

Voor meer informatie over het resetten van de PRAM, check out ondersteunende documentatie van Apple.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Desktop-systemen (iMac, Mac Pro): Koppel het netsnoer los, wacht 15 seconden, steek de stekker weer in, en dan wachten nog eens 5 seconden voordat u de Mac weer, Laptops met niet-verwijderbare accu’s (nieuwere MacBook-systemen).: met het systeem is aangesloten op een voeding houdt u SHIFT en OPTION en CONTROL en druk op de knop (het helpt als je drie wapens of een assistent). Het gelijktijdig alle knoppen los voordat u de Mac normaal, Laptops met verwisselbare batterijen (oudere MacBook-systemen):. Maak het systeem uit het stopcontact en verwijder de batterij. Druk vervolgens op en houd de knop gedurende 5 seconden. Plaats de batterij en start de Mac.

Tips voor het kopen van een hoverboard die geen vlam vat, verkoop van de iPhone zal tuimelen in 2016, beweert Morgan Stanley-analist; 2015: Het jaar van Windows, OS X en iOS werd naggy en vervelend; Hoe om te schakelen van PC / Windows op een Mac als pijnloos mogelijk

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s