Hackers sloeg Filippijnse Govt plaatsen weer

Drie Filippijnse Websites overheid werden ontsierd door hackers in de afgelopen twee dagen voor een variery redenen. Maar Anonieme Filippijnen, die eerder had gehackt verschillende sites om de onlangs aangenomen wet cybercriminaliteit te protesteren, ontkent betrokkenheid.

GMA News meldde maandag het ministerie van Transport en Communicatie ‘website werd ontsierd door hackers die beweerde te zijn uit Turkije.

De hackers lieten de berichten: “Turkish Hacker .. Ortak Operasyon … Hacked Metehan & AkS├╝VaRi Gandalf ‘en op de website” De Turkse Republiek zal gelukkig, welvarend en overwinnen “, opgemerkt. Er werden geen redenen gegeven voor de hack.

In een afzonderlijk verslag, het persbureau zei dat twee andere regering websites werden ook gehackt op zondag.

De Maritime Industry Authority werd gehackt door iemand met de bijnaam “Ablaze Ever”, die zei dat de aanval was een vergelding voor de vrijlating van de anti-Islam video “Innocence of Muslims, waarin de beledigd”. Geliefde profeet Mohammed “The Maritime Training Raad (MTC) werd ook gehackt door “Teamr00t”, die merkte de hack was bedoeld om te protesteren tegen de schendingen.

Echter, de lokale hackers groep, # pR.is0n3r die gelieerd met Anonymous Filippijnen, ontkende zijn betrokkenheid in de nieuwste online aanvallen. Het zei Anonymous heeft beloofd om de aanvallen te stoppen voor nu en de overheid deskundigen moet controleren en het herstel van de site.

Cybercrime Prevention Act van 2012;; de hacktivist groep was tegen de regering protesteerden eind september.

De wet, die op 12 september werd ondertekend, was bedoeld om cyberseks, online kinderpornografie, identiteitsdiefstal en spam, maar voorkomen; indieners, betoogde de wet inbreuk maakt op de vrijheid van meningsuiting, een eerlijk proces, gelijke bescherming en privacy van de communicatie van mensen.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond