Groene stroom voor u, Intel, Cisco en IBM!

OK groene lijst fans, hier is nog een voor je. Deze week, de Environmental Protection Agency vrijgegeven zijn lijst van bedrijven die het voortouw als het gaat om het kopen van ‘groene stroom. ” De lijst tot stand gekomen als gevolg van een uitdaging gemaakt door de Green Power Partnership in december 2006 het stimuleren van de leden van de Fortune 500 om zoveel mogelijk van hun energie aankopen schakelen mogelijk groene bronnen.

(EPA beschouwt “groene stroom”, zoals dat subset van alternatieve energie die de grootste voordelen voor het milieu zal hebben, met inbegrip van zon, wind, aardwarmte, biogas, biomassa en low-impact kleine hydro-elektrische bronnen.)

De 53 bedrijven die worden weergegeven op de lijst worden gezamenlijk het kopen van meer dan 6 miljard kilowattuur groene stroom, dat is het equivalent hoeveelheid elektriciteit die nodig is om 670.000 gemiddelde Amerikaanse huizen voor een jaar van stroom.

Intel, die de ranking geleid, goed voor meer dan een zesde van dat bedrag op zijn eigen (1,6 miljard kilowattuur per jaar). De volgende hoogste rang tech bedrijf op de lijst was Cisco Systems (nr 7), met 373.500.000 killowatt-uren per jaar, gevolgd door IBM (nr 12) met meer dan 110 miljoen kilowattuur per jaar. Dat bedrag is ongeveer 4 procent van de Amerikaanse het bedrijf ingekochte elektriciteit, volgens sommige statistieken door één van IBM’s groene woordvoerders gestuurd naar me toe.

Andere voor IT reuzen class een vermelding waren Advanced Micro Devices, Hewlett-Packard, Dell, Apple (Austin faciliteit), Oracle (Austin-faciliteit) en Yahoo!

Hier is het volledige persbericht.

Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR tech

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, Internet of Things

? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt

Intel, Intel klikt up Movidius om toekomstige computer vision te creëren, VR technologie; Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, opslag, Intel levert nieuwe 3D NAND SSD’s voor pc’s, data centers, internet van de dingen; Enterprise Software ;? Onder enterprise tech reuzen, pragmatische innovatie overneemt