Governance softwarebedrijf gedwongen tot zes jaar van de jaarrekening herformuleren

Diligent Board Member Services, een leverancier van de raad van bestuur en het bestuur van software, heeft zijn financiële aanmeldingen vanaf 2007 meegedeeld aandeelhouders door tot en met 2012 moeten worden aangepast als gevolg van boekhoudkundige fouten.

Het bedrijf heeft een verklaring uit te geven haar jaarrekening gedeponeerd en alle eerder uitgegeven persbericht of verklaring met financiële informatie voor de boekjaren en tussentijdse perioden “mag niet worden ingeroepen”.

De Boardbooks website zegt dat het product helpt bij het verbeteren van het bestuur door “de communicatie te vergemakkelijken en het mogelijk maken van een tijdige overzicht van actuele en historische informatie over het bedrijf”.

New York gevestigde Diligent’s aandelen worden verhandeld op de New Zealand Stock Exchange (NZX) en de vennootschap is onderworpen aan NZX regels. Echter, want het is een Amerikaans bedrijf opgericht in Delaware en heeft meer dan 500 aandeelhouders, het is ook onderworpen aan de voorschriften van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Diligent was al aan het proberen om haar 2010-2012 rekeningen en het eerste kwartaal van 2013 te corrigeren als gevolg van inkomsten fouten erkenning toen het nog een probleem ontdekt.

In reuditing die jaren, Deloitte & Touche LLP vastgesteld dat het bedrijf ten onrechte wordt aangezien een vordering promesse van US $ 6.800.000.

De vordering, die werd volledig betaald met contant geld en aandelen en trok zich in 2012, werd opgenomen als een actief in plaats van een vermindering van het eigen vermogen van de vorming van Diligent in 2007 tot en met de laatste terugbetaling.

Het bedrijf verwacht deze fout te corrigeren door het verminderen van de activa terug te vinden op de balans, en aandeelhouders het eigen vermogen, met het bedrag van de noot vorderingen uitstaan ​​op het einde van elk boekjaar en het elimineren van impairment-lasten en terugvorderingen van bijzondere waardeverminderingen in verband met de nota van de resultatenrekeningen.

“De correcties op de balans en winst- en verliesrekening zijn non-cash aanpassingen en hebben geen invloed op het bedrijf de cash flow of inkomsten,” vertelde investeerders vandaag.

Zij voegde daaraan toe de nieuwe problemen worden niet verwacht dat het indienen van zijn eerder aangekondigde aanpassingen vertragen.

Dligent aandelen werden verhandeld tegen NZ $ 4,39 vandaag de dag, een daling van slechts licht sinds gisteren maar buiten een hoogtepunt van NZ $ 7,69 vorig jaar mei.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september